"Eigen K" į HFSS

Z

zhul3

Guest
Hi guys,

Aš naudoju HFSS sukurti 4-pole Współosiowy ertmės filtrą.

Dabar aš esu paskutinis žingsnis kuriant magistralė į filtrą.(žiūrėkite pav.) nustatyti PDL sienos dėl Cables linija ir pamažu jos "Aukštis", kad būtų pageidautina įkelta Q.

Lygtis

QL = sqrt (im_f ^ 2 re_f ^ 2) / (2 * im_f),
im_f = (Im (Mode (1)) im (režimas (2))) / 2
re_f = (naujo (Mode (1)) naujo (režimas (2))) / 2

naudojami į sprendimų skaičiavimo pakrauta Q. (The parametrų valymas (10 leidimai) užima itin ilgai su PDL krašto .....)

Keista, aš pastebėjau, kad po nustatant PDL ribų, yra "Eigen K" yra įtrauktos į sprendimų įdiegimo langą ir davė K vertes kiekvieno režimo po imitavimui.

Mano klausimas yra, ką šios "Eigen QS" reiškia?Iškrauti Klausimas arba įkelta Q?

Ar aš galiu nurodyti tik vieną būdą ir imituoti savo Eigen K, tada apsvarstyti tokius Q su pakrauta K vietoj apskaičiuojant jį aukščiau lygtis?

Thanks very much.Ačiū

zhul3 rašė:Nustatyti PDL sienos dėl Cables linija ir pamažu jos "Aukštis", kad būtų pageidautina įkelta Q.

[/ quote]
Jums nereikia nurodyti PDL sienos Cables.Lengviausias būdas yra apibrėžti
Impedanace sienos (varža: 377 Ohm, Reaktancja: 0) [/ quote]

Aš apskaičiavimo pakrauta K su pasującej apkrova, todėl aš naudoju PDL (puikiai tinkančių apkrovos).Kaip jūs galite būti tikri, 377ohm (laisvos vietos impedancja) yra visiškai suderinta su rezonatorių?kitaip Q apskaičiuojamas nėra pageidaujamas vieną.[/ quote]
Tai priklauso ką tu apskaičiuoti.Jei įsteigti abiejų medžiagų laidumą ir
Cables apkrova tada HFSS gausite K viso (1/Q_internal 1/Q_external = 1/Q_loaded)
Jei nustatyti Współosiowy apkrova tik (ir PKA medžiagos), tada jums bus švarus Q_external.
Ir jei jūs sukuriate trumpas (PKA) savo Współosiowy gamybos ir nekilnojamojo medžiaga ertmė Tada gausite švarus Q_internal (dar žinomas kaip Q_unloaded). [/ Quote]

I
don't really suprasti "įsteigė" tokie klausimai kaip laidumas, krūvis, trumpą savo produkcija ....Gal galėtumėte paaiškinti jiems daugiau informacijos.

Thanks very much.Tikrai nori, kad būtų aiškus iš šių klausimų.

zhul3 rašė:Kaip jūs galite būti tikri, 377ohm (laisvos vietos impedancja) yra visiškai suderinta su rezonatorių?

navuho rašė:zhul3 rašė:Kaip jūs galite būti tikri, 377ohm (laisvos vietos impedancja) yra visiškai suderinta su rezonatorių?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back