effects of Max Tran sutrikimai

V

vlsirocks

Guest
Bandau suprasti, kas atsitiks, jei aš neturiu nustatyti max TRAN pažeidimus.
Jei mano laikas I smeeting ir aš Max perėjimas pažeidimus bus mano dizaino darbus?Prašom pakomentuoti.

Ačiū ..

vlsirocks rašė:

Bandau suprasti, kas atsitiks, jei aš neturiu nustatyti max TRAN pažeidimus.

Jei mano laikas I smeeting ir aš Max perėjimas pažeidimus bus mano dizaino darbus?
Prašom pakomentuoti.Ačiū ..

Ačiū Deh ...Išskyrus upsizing vairuotojas Kokios kitos galimybės nustatyti max TRAN pažeidimas?
Manau įrankis prioritetą nustatyti KDR yra didžiausias ir tada įdiegti ir turėti pažeidimų nustatoma?Suprantu teisingas?
Please let me know.

Ačiū ..

Max pažeidimas gali sukelti didelės trumpojo jungimo galia nes tiek PVO ir NMOS turėtų būti už ilgesnį laikotarpį.

Dar viena priežastis, nustatyti pereinamąjį pažeidimas, biblioteka bus atliekamas iki tam tikros vertės pokyčius.Jei yra didesnė už vertę, vadinasi, jūsų bibliotekos nebus atsižvelgdamas nedelsiant informacijos ieškoti lentelę, kad perėjimas.Taigi, nepriklausomai nuo laiko analizė jums, nebus teisinga, nes konkrečiu atveju.

Liejyklos nustatyti ribą dėl perėjimo vertė, nuo kurios jie negali užtikrinti, kad lustas dirbs, kitaip tariant, perėjimo pažeidimus gali būti viena iš lusto nesėkmės priežasčių.
Jūs galite arba padidinti disko koncentracija vairuotojo ląstelių arba įterpti iškart po buferio vairuotojo langelį nustatyti pereinamojo pažeidimus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back