EDABoard Android "App

E

eklikeroomys

Guest
Halo, aš tiesiog atsisiųsti App, EDABoard ir jis yra labai gražus. Tik funkcija, kuri aš manau, kad reikia taip toli yra auto login. Tai gana varginantis, turite įvesti prisijungimo duomenis, kiekvieną kartą, kai norite patikrinti forumus. Ačiū

Ar yra auto login įjunkite iPhone app? Android app neturėjo tai, kada paskutinį kartą aš mačiau.

Aš tiesiog atsisiųsti Android app EDABoard. Aš turėjau tik vieną kartą įvesti savo prisijungimo informaciją ir iš šio taško mano informacija buvo palikta už visus tolesnius prisijungęs. Patikrinkite, telefone yra parametras, kuris neleidžia išsaugoti prisijungimo informaciją. BigDog

Gerai, aš kažką panašaus, kad ieškoti. Kuris Android telefonas turite?

Turiu LG Optimus S. Manau, kai įdiegti bet kokią programą, diegimo programa paklaus, ar norite leisti įvairių lygių teisių, viena yra įrašyti prisijungimo informaciją. BigDog

Gerai, turiu Samsung Galaxy Ace. Diegimo programa nekelia klausimų LOL. Kai aš būnu app ir aš paspauskite Atgal mygtuką, jis klausia, ar aš tikrai noriu atsijungti. Tai neįvyks, nors su kitais mano tinklo apps. Ačiū vistiek

Jei aš atsijungti ir tada prisijungti vėliau, tiek mano vartotojo vardą ir slaptažodį jau yra užpildytos su teisinga informacija. Bigdog

Gerai kasykla dingo. Galiu sumažinti programą spausdami mygtuką namų, nors, bet tai nėra optimalus man.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back