easyPIC 2 addon lentos

M

meax98

Guest
Orange rozpoczął kolejną akcję zakupów grupowych na swoim profilu na Facebooku. Tym razem klienci ofert na kartę zakupić mogą pakiet 100 MB za 2 zł.

Read more...

Ar kas nors gavo šešioliktainį kodą USB programmer dar pridėti lenta gražiai atrodo taip pat būtų malonu, jei jūs turite schemos ir įkelti juos į sveikatą wizpic

Oi! už turiu pasakyti, tai būtų galima įkelti keletą pavyzdžių progs, taip pat kad būtų naudinga Cheers wizpic

Kaip tik aš juos gauti I'll įkelti schemos ir šaltiniai. Tikiuosi addon lentos kitą savaitę. meax98

Goodman Meax98 laukiu jo tai bus geras Aš padaryti PCB vystymo lenta su iš USB programmer dalis :-( (procesas (Nekenkia laimėti kai praranda) Tada, kai gaunu kiti brėžiniai iš jūsų Cuz gimęs toks geras :)), tada jis bus visomis porose žaisti (daryti namų darbus ir plauti automobilį pirmas išlaikyti žmona laiminga) Cheers wizpic

Šiandien "diena". Aš tikėjosi lentos šiandien. Kaip tik aš juos gauti ... Pagarbiai meax98

... Aš girdėjau iš jų, kad gal šiandien jie bus paleisti mikrobasic 2,14 cersion, kad turi, pavyzdžiui, FAT16 paramos CompactFlash be dydį, dabartinė versija palaiko failų raštu iki 128k ... jis bus naudingi CF adapterį, kuris yra tarp addon lentos:)

Addon lentos yra čia, ir aš turiu pasakyti, kad mikroBasic yra daug geriau tada Protonas Plus arba PicBasic Pro! Vaikinai parsisiųsti demo ir pabandyti, jums nebus įsitikinę. Ir dar kai kas: vartotojo mūsų svetainėje "zristic" yra mikroBasic besivystančių komandos nariu, taigi, jei mes turime kokių nors klausimų ar abejonių, just ask! Norėdami "zristic": Geras darbas! Ačiū! : O: o: o nuoširdžiausi linkėjimai meax98

Ačiū ... skaityti savo svetainę, kad ten ad konversijos pavyzdys su plg saugykla .. Norėčiau pamatyti, kad ... ir jie yra cool guys ... Aš žaisti su demo ir pakabinimo savo forumą ... oh ... galiu palikti dabar ... i9 vedęs vakar, aš neturėtų būti čia, NERD būdas ... : Twisted:: D

Jūs galite atsisiųsti demo iš čia: http://www.mikroelektronika.co.yu/...lers/mikrobasic/zip/mikrobasic_114_setup.zip Vartotojo vadovas: .mikroelektronika.co.yu / anglų / ...s / mikrobasic / pdf / mikrobasic_manual.pdf Kompiliatorius remia PIC12, PIC16 & PIC18 familly. Norėdami uosto kodą iš PicBasic Pro mikroBasic nėra didelė problema. Aš bandžiau ir turiu pasakyti, kad ne big deal. mikroBasic forumas: http://www.mikroelektronika.co.yu/forum/viewforum.php?f=10&sid=1fa749660322047fc62fb138ae0927e0 Perėjimas nuo PicBasic Pro mikroBasic: http://www.mikroelektronika .co.yu...rius / mikrobasic / pdf / migration_path.pdf ir naujienų: mikroBasic v1.14 yra iš (aukščiau esančią nuorodą!) Pagarbiai meax98

Norėčiau nusipirkti Ar addon lenta. Ar kas nors pasakykite man, jei jis expereance su juo.

Yra dvi lentas: PIC su CAN parama (techninė įranga) ir PIC be CAN palaikymo. Pirmasis yra naudoti MCP2551 GALI siųstuvą, kurį tiesiogiai prisijungti prie jūsų IPS GALI uosto, o antrasis yra naudojant IPS SPI uosto MCP2551 GALI siųstuvas ir MCP2115 CAN valdiklis, kad galėtumėte susisiekti su CAN tinklo. Pavyzdžiai CD yra gana gera, todėl jūs galite pradėti eksperimentuoti kuo greičiau gausite laive. Dėl meax98

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back