Eagle_2_Protel pcb failų konverteris

S

sohail_akram

Guest
Čia yra naudingumas i padaryti Delphi. Aš naudoju ją daug times.now ir gali kopijuoti ULP failą UR erelis ULP rež. paleiskite eagle4.ulp--> ji generuoti *. txt failą dabar atidaryti eagle2protel PRG. Šiame atidaryti *. txt ----> jis konvertuoti filname.pcb kaip Protel. http://rapidshare.com/files/55824269/Eagle2Protel.rar

Ačiū sohail_akram jis yra labai gražus darbas, bet tai ir buvo Protel į erelis konverteris?

Aš duosiu it a try ir pamatyti, kaip galiu gauti dėl wizpic

Šis Protel failas yra Altium dizaineris programa pati

Aš bandė eaagletoprotoel konverteris, čia yra kas atsitiks. Aš krovinio laive įdiegta "paleisti eagle4.ulp" ir ji ateina su klaida UNKWON IDENTIFIKATORIUS PAD SHAPE XLONGOCT bet jei aš paleisti "paleisti eagle4-1.ulp" ji eina per gerai. Aš eagletoprotel konverteris jį išgelbėjo tada vyko Altium dizaineris nieko neįvyko, todėl aš treid atidaryti jį iš alitum meniu tai tada pradėjo DXP importavimo vedlys. ir jis dirbo,: D: D. sužavėjo labai wizpic turiu pasakyti, tu padarei labai gerą darbą gerai padarei, aš jį išbandyti ant kitų dizaino ir pamatyti, kaip man apie Ar turite eagleto Protel schematiškai konverteris? tai būtų tikrai gera ir išsaugoti krovinį laiko

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back