Dvivietis impulso aptikimo grandinės

M

mbabayan

Guest
Sveiki, Bandau dizainas grandinę, kad būtų pagaminti produkcijos impulso (0,5-1 sekundės), kai dvigubas pulsas įvesties nustatomas su laiko tarpą

Norėčiau pasiūlyti jums naudoti mikrokontrolerów - galite įdėti visą fucntionality į kai kurių mažų paketų, mikro

Taip, aš žinau, aš galiu tai padaryti su MC - bet atrodo, kad tokių, žiauru tai. Be to, aš programinės įrangos inžinierius, prekybos - todėl daug lengviau man tai padaryti programinės įrangos (gerai, programinės įrangos), tačiau kur yra problema:)?

Patikėkite, jei bandysite tinkamai nustatyti dukart spustelėkite visus prisitaikanti laikus, kad būtų labai patikimas, yra didelis iššūkis. Ji atrodo paprasta, tačiau jei jūs turite padaryti jį puikiai tai gana sudėtingas uždavinys. Iššūkis yra firmware kokybės, kuri bus rezultatas patikimumo pabaigos. Taip pat galite naudoti Realaus laiko OS viduje (pavyzdžiui, SALVO - [url = http://www.pumpkininc.com] Moliūgų: Salvo, Realaus laiko OS, kuri veikia mažų vietose [/url]) - matysite visą projektą iš visiškai skirtingų kampą. Bet jei jūs tiesiog norite išmokti dirbti su 555 ir 74HCxxx - tai gera pradžia.

Sutinku, kad jei man reikia tikslaus laiko nustatymo, kad būtų buvę daug rimtesni įmonė. Visi I'm talking čia aptikti du kartus bakstelėkite NE pereiti withig tam tikrą laikotarpį. Ar kas nors Chime apie galimybę savo siūlomą CKT? Ačiū, MB

Peršokti į mikro. Išlaidas pasakyti PIC10F200 yra mažesnis nei vienas NE555, tai tas pats fizinį dydį, reikia mažai arba jokių išorinių komponentų ir gali atlikti darbą per kelias eilutes kodo. Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back