Dvimiesčio ANTENA dizainas 0.7-3GHz

R

rajkumar3886

Guest
Man reikia pagalbos dėl dizaino dipolio antena bent 0,7-3GHz dažnį.

Iki tai dizaino principu, dipolio yra łączem mažo antena.

Man reikia pagalbos dėl dizaino dipolio antena bent 0,7-3GHz
dažnumas, jei norite dizaino plačios juostos Dipolio antenos dizainą kaip Bowtie arba biconical antena.

Hi dipolio antena siauros juostos savybių ir manau, kad mikrojuostelinių dipolio niekada naudinga jūsų paraiška paprastai šios juostos naudojamos spirale arba prisijunkite periodiškai antena ir Vivaldi

Hi žr. šio dokumento Kompaktiškas Spausdinti Bowtie Antena "Ultra-Wideband Paraiškos Europos konferencija 39 2009 m., tačiau ji neturi nieko bendro dipolis

mes galime dizainas tai ADS programinė įranga, tai ir buvo bet idėja ... atsakykite.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:26 --- ------- Ankstesnė žinutė buvo 11:21 ----------</span></span>
tai ir buvo bet dokumentais, susijusiais su aukščiau, o taip pat galime dizainas tai naudojant ADS programinė įranga. .

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 11:28 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:26 ---- ------</span></span>
tai ir buvo bet dokumentais, susijusiais su aukščiau, o taip pat galime dizainas tai naudojant ADS programinė įranga ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">----- ----- Pranešimas Parašytas at 11:29 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 11:28 ----------</span></span>
Ar u jokių dokumentai pirmiau spirale arba prisijunkite periodiškai antena ... ir taip pat mes galime konstrukcija naudojant ADS programinė įranga

Sveiki, aš niekada skirtos antenos su ADS arba ansoft dizainerio, nes nėra visiškai bangų programinės įrangos ir ne 3D ir i dont know kaip dizaino antenos su jais

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back