dviejų etapų OTA projektavimo problemos.

V

vhdl00

Guest
Bandžiau dizaino dviejų etapų OTA, antrajame etape buvo naudojant įvesties bendrą šaltinį nmos ir PVO srovės šaltinio apkrova.Kai aš nustatytas už PVO dydį.duomenų įvesties įrenginiu Nmos labai sensive iki dydžio, aš tai truputį nuokrypis dydis vairuoti nmos linijinės regione? - kuris nemanau, kad tvirtas dizainas.
Any suggestions?

Jei dirbate atviro ciklo sąlyga, kad min kompensuoti, įvesties NMOS turi būti sumažintas su ankstesniame etape NMOS dabartinis veidrodis (W / L), pagal srovės tankis, darant prielaidą, kad turite PVO indėlis pora.

Ačiū už atsakymą.Jūs teisus.Aš tiesiog reiškia įvesties nmos dydžio intervalas (pagal soties regione) yra labai mažas, tai labai galimas linijinis regione atsižvelgiant į 10% -30% nuokrypis.

Thanks again.

Pirma, grįžtamojo ryšio, ji pasirūpins poslinkis.
2nd, mes išdėstymo įvesties NMOS sutapti su ankstesniame etape NMOS dabartinis veidrodį taip, kad nukrypimas nebus 30%, bet <2%, palyginti su kiekvieno kito.vhdl00 rašė:

Ačiū už atsakymą.
Jūs teisus.
Aš tiesiog reiškia įvesties nmos dydžio intervalas (pagal soties regione) yra labai mažas, tai labai galimas linijinis regione atsižvelgiant į 10% -30% nuokrypis.Thanks again.

Darau parametro analizės, nustatant vairuotojo nmos į antrąjį etapą, kaip parametras plotis, gera DC Telpa Cadence, yra tikrai ne daug skirtumo dydžio.Aš tai kartais, dydis turi būti tiksliai ir įsitikinti, ar prietaiso Sat regione.Štai kodėl aš nerimą, kad gali sukelti problemų apsvarstyti proceso variantus.Aš naudoju ami06, mažiausias ilgis.

ačiū

Tiesiog nustatė PVO (2stage) / PVO (1stage) = nmos (2stage) / 2 * nmos (1stage santykis)
gali work.I manau diapazonas gali būti beveik rail-to-rail.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back