Duomenų siuntimas ir priėmimas su USB, naudojant ActiveX valdiklį

A

asic1984

Guest
hi i am daro projektą kontroliuoti Wirelss transciever robotas, kuris yra prijungtas prie kompiuterio .... COM uosto, ir kaip mano projektas laiko senitive, aš galvoju pakeičiant vieną, kuris yra prijungtas prie USB Žinau trasceiver , kaip elgtis su COM prievadą easly "ActiveX" valdiklį, bet kaip aš galiu siųsti ir gauti duomenis su USB ......... yra "ActiveX" valdiklį daryti kad ....... ar lengvas būdas rašyti DLL failo (arba vairuotojo), kurie tą patį darbą .... žinant, kad aš naudoju C # programavimo kalba, nes pagalbos

Mano patarimas: su COM prievadą . USB yra ne tai, kad lengva valdyti. Galite sekti keletą pranešimų šiame fourum conecting mikrokontrolerių per USB išorinį prievadą, ir pamatysite, kokia klausimais dalyvauja šioje operacijoje. Jei COM prievadą greitį gali pasiekti 115kbs ir daugiau, manau, turėtų būti pakankamai kontroliuoti robotas.

Manau, kad yra paprasta dirbti su USB lustų iš FTDI ir Silabs. Jie taip pat vairuotojų langų ir FTDI taip pat skiria daug imties codes.Interfaces mikrovaldiklį pusėje taip pat nereikia USB knowledge.It yra kaip nuosekliojo prievado (UART) arba FIFO atminties! USB prievadas taip pat gali suteikti jūsų grandinės 5V tiekimo! Aš rekomenduoju jums USB, Portatiles eiti ištrinti COM uostų ir nešiojamuosius kompiuterius ne nuoseklųjį prievadą (daug) Linkėjimai 7rots51

Sveiki, Jūs turėsite rašyti DLL ir USB tvarkyklės sąsaja transcever. Labiausiai tikėtina, kad siųstuvas ateis su savo programos tvarkyklės sąsaja, jei tai USB sąsaja. Tuomet tik dalis jums parašyti dll arba ActiveX. Jei esate naujas į USB ir projekto metu yra labai svarbus, tada buvimo ant nuoseklioji sąsaja. USB, jums reikia nuspręsti, duomenų perdavimo būdą, jūsų projekto reikalavimas. Nebent vairuotojas pateikti savo reikalavimą perdavimo, jis bus tada lengva užduotis jums. Tom

Galite įsigyti Development Kit rinkinys su USB ir mikrokontrolerio ($ 100 ar). Yra imties kodai PC (VC + + ar VB) ir mikrovaldiklio (C). Aš manau, kad kodai yra pakankamai spręsti bendravimo tarp PC ir robotas.

IPS tik mažas ir visu greičiu versija UC. Kas jeigu aš noriu didelės spartos konvertavimo? Leiskite pasakyti, mėginių ėmimo aukšto dažnio analoginis signalas?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back