Duok man apie antena dizainas pasiūlymu, pls

R

richard_pan

Guest
Aš noriu išmokti antenos dizainas, pls duok man kai pasiūlymas, ačiū!

Jums gali būti nuoroda į Antenos inžinerijos vadovas Richard C. Johnson. Vadovas turi keturias pagrindines dalis: 1, Įvadas ir Fundamentals.2, tipai ir dizainas Methods.3, Applications.4, klausimų, susijusių su antena. gal jums naudinga. geros kloties!

Mano klasė naudoti sekti tekstą. Antenos teorija: analizė ir projektavimas (John Wiley & Sons, 1997) Konstantinas A. Balanis

Kitas geras vadovėlis yra pagal Stutzman & Thiele Antenos teorija ir dizainas, ISBN: 0471094412

Pradžioje, jūs turite būti familar su EM kursą. Daugiau pagrindinės sąvokos lengviau galite sužinoti antenos dizainą. Ką aš sakiau anksčiau yra mano patirtis.

Aš perskaičiau Balanis, kuris yra geras mokymasis ... tačiau, jei jūs dizaineris ... tai gali būti pakankamai ... Dieniniame ** Antenos ** dizaineris ten, prašome kalbėti ... ką knyga yra geriausias? Aš norėjau Antenos dizaineris, o ne EM, mikrobangų krosnelėje arba grandinės dizaineris ... Tiesiog grynas antenos dizaineris .... Be to, aš girdėjau $ oft dizaineris turi kai gera pamoka ar tai tiesa?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back