Dummy Load PAGALBA?

C

chevymn1964

Guest
Hey Everyone, Radau Scheminis dėl interneto 0-20AMP Reguliuojamosios "MANEKENO" Load ...Aš padariau grandinės tiksliai į schema ir kai bandymas Aš galiu tik apie 0-3,75 amperų max?kai aš stengiuosi paskatinti nuoroda įtampos Aš galiu gauti daugiau dabartinio atkreipti bet paskui jos neturi nuolatinės srovės ...Im not too patirties su op-amperai taip Zastanawiałem, jei kiekvienas gali patikrinti ir duoti man patarimų?Manau, kad pis 8 turėtų goto pin 2 ir nuoroda atskaitos įtampos comparitor į dabartinę atsiliepimą?projektą galima rasti adresu: http://www-d0.fnal.gov/hardware/cal/lvps_info/curr_load/

Šis kontūras atrodo Gerai, tačiau pagrindinė problema čia yra įtampos tarp teigiamų ir neigiamų kaišteliai ..
Ką jūs galite padaryti, tai tiekti Opamp (pin 7) iš išorės, pavyzdžiui, 12V maitinimo ..
Kadangi MJ11030 turi vidaus įstrižinės varžai (žr. paveikslėlį žemiau), jūs galite pašalinti R4 ir sumažina R3 toliau 100Ω ir bandymo tikslais pašalinkite šį šiluminis jungiklis ..

Linkėjimai,
IanP
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Ačiū už greitą atsakymą Ianp ..Aš tryed pateikti op amp su išoriniu p / s, ne sėkmė?Gauti tuos pačius rezultatus .....hummmm?

Gal hFE iš Darlington yra mažos ir Opamp tiesiog negali važiuoti tinkamai ..
Pabandykite pridėti kitą BJT kaip nurodyta pridedamame nuotrauka .."Q1, Q2 represet ir Darlington, Q3 yra" sustiprinti "..

Linkėjimai,
IanP

Hello, Thanks again IanP ...I'll give kad pabandyti.Zastanawiałem, jeigu, kad būtų problema ....Vienintelis dalykas, tačiau, kad kai aš sustiprinti atskaitos įtampos puodai galėčiau gauti daugiau dabartinio atkreipti ty 20-35AMPS bet tada jos ne nuolatinės srovės?kad buvo kas gavo mane galvoja gal pin8 turėtų goto PIN2 etaloninėms įtampa nuoroda iš dabartinės atsiliepimą?follow me?lol ....Aš pabandyti padidinti pelną iš bjt ir informuosime Jus!Ačiū!Po 8 minučių:Na, aš tik tryed padidinti bjt be laimingos ....sena 3.5amps ....Bet koks kitas idėjas?

Aš taip pat buvo įdomu, jei vertės dabartinį prasme rezistorius kritiškai?Mums nepavyko rasti ,01 ohm mano vietos elektronikos dalys namas todėl naudojamas ,05 ohm ...Turiu ,01 ohm mėginius jų kelyje ....Bet kita vertus aš bandė Pajungti 2 .05 omų rezistorių ir parelle nekeičiant?Hummmmmm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back