Dual voltų amp metras Pagalba schemos

S

SSShocked

Guest
Ar kas nors žino ką nors prašome padėti, man reikia dvigubą voltų ir stiprintuvą skaitiklio iki 300V 20a

Hi dear SSShocked Kiek tikslumas, jums reikia jūsų matavimo? Best Wishes Goldsmith

reikalingas maitinimo šaltinis rekomenduojama 10mV / A arba 1mV / produkcijos tikslumą ir nustatyti voltų / AMP stebėti

humm. , ekonomiškai svarbu? jei ne, kodėl gi ne, Holo efekto jutiklio? (Srovės) ir įtampos, galite padalinti jūsų iš įtampos su kai kurių rezistorių, ir tada įvertinti ją tiesiog su mikrovaldikliu. Beje, yra izoliacija jums svarbu? Best Wishes Goldsmith

300V 20a max kainuos ne daugiau kaip 60 $ man reikia schemos ir kodas, aš ne, susiduriama su mikrovaldiklių I Need A 20x4 LCD ekrano matuoklis, matuojantis įtampą ir srovę

Srovės, galite naudoti mažos vertės rezistorius, kad serijos su savo linijos, taip pat. tačiau leiskite man užduoti klausimą: jums prieigą prie AC įtampos? mano vidurkis yra: aš manau, kad jums buvo kintamosios srovės šaltinį ir tada jūs pataisą. Jei taip, galite naudoti CT jūsų AC linijos prieš ištaisyti. Manau, kad tai bus pigiau ir geriau už jus. Best Sėkmės Goldsmith

http://www3.telus.net/chemelec/Projects/MC1466/MC1466.htm pažvelgti į jį, tai yra geriausias maitinimo šaltinis (mc1466) tranzistorius reguliatorius linija reg.0.02 volt.reg 0,03 įtampa ir srovė reguliuojama nuo 0 iki X max. įtampos ir srovės priklauso nuo to, kad, kaip galinga yra produkcija trasnsitor jei jūsų tranzistorius 300V galima reguliuoti nuo 0-300V apriboti srovės, tai yra blokinė schema MC1466L MC1466 negaminamų nebėra duomenų lape http://www .datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/M/C/1/4/MC1466L.shtml , todėl man reikia, kad šio PSU matuoklis

Tai tipo linijinio PSU, ir aš nemanau, kad, jo efektyvumas yra gera, ir, žinoma, jis nebus ekonomiškas! apsvarstyti jūsų iš įdėti srovė yra apie 20 ir iš įdėti įtampa 2 V, ir jūsų indėlis yra 300 voltų! taip, jūsų sklaida visoje savo serijos prasiskverbimo elemento bus apie 20 * 298! = 5960 W! tai protinga? kodėl nėra paprastas spardytis konverteris? jei jums reikia gerą PSU, galite sukurti paprastą spardytis konverteris. efektyvumas gali būti labai didelis! Sėkmės Goldsmith

tu teisus, bet aš jį naudoti tiesiogiai iš elektros tinklo, todėl aš naudoti keletą 150W tranzistorių, todėl bus max galia 900W 0-250V 0-15a 60V 15a i dont reikia 6KW PSU gauti [color = "Sidabrinė"] [ size = 1] ---------- Pranešimas pridėta 14:37 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14:36 ​​---------- [/ size ] [/color] aš važiuosiu flyback transformatorių, vamzdis stiprintuvų ir kitų dalykų, pavyzdžiui, kad taip 250v yra pakankamai

Kaip jūs apskaičiuojamas iš įdėti galią? tik 900 W! 250 * 15 = 3750w!

at 250V i turėtų būti maždaug 3,6 amperų taip pat manau, kad, kad naftos aušinimo dissapate daug daugiau nei 6000W dissapate tų 900 vatų tranzistorius aš įdėti į dėžutę, pripildyto aušinimo skysčio pumpuojamas lovio mažas radiatorius su VEEERY galingas ventiliatorius siurblys VEEERY greitai (150L/min) tai yra super mažas ir greitai lange bus sandari todėl leiskite grįžti prie skydelio skaitiklio

Tačiau aš nemanau, kad 900 W išsklaidymo yra pagrįstas ir ekonomiškas (nes galite turėti tik 10W su SMPS išsisklaidymas), tačiau, kaip norite. leidžia atgal į savo pradinį klausimą: naudoti srovės transformatorius (CT) serijos su jūsų AC linijos gauti mėginį nuo dabartinių. įtampos daliklis tinklą (su dviem didelės vertės rezistorius) (su 0, arba 0,1 proc. tolerancijos) gauti mėginį iš jūsų įtampos. ir tada naudokite mikrovaldiklį (Tai ADC). arba naudoti 7107 integriniais grandynais, ką su tuo, galite sukurti ampermetras ir voltmetras. (Bet jei jūs naudojate šį metodą, jis bus šiek tiek sunku naudoti LCD) (taip manau, kad mikro valdiklis labiau tinka) Geriausi linkėjimai Goldsmith

dude, aš žinau, kaip prijungti prie skaitiklio, bet i dont Display Driver schemos man viskas 20x4 LCD, man reikia schemos, vairuoti ekranas ir kodas MCU [color = "Sidabrinė"] [size = 1] ---------- Pranešimas pridėta 14:51 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14:50 ---------- [/size] [/ color ] taip pat, kaip pasiekti 0-250V 0-3.6a su SMPS [color = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 14:52 -------- Ankstesnė žinutė buvo 14:51 ---------- [/size] [/color] ir triukšmas SMPS

Apie triukšmo SMPS, jei kuriate išėjimo filtras teisingai, jūs neturite jokių problemų. Apie SMPS galite naudoti spardytis konverteris, tiesiog. du MOSFET IR2113 ir LM2576 ir optiniu jungtis ir sprendžiant ginčus filtras įdėti (arba dvi filtras) ir op amp. Jei norite, aš galiu duoti jums už tai schema. srovės ir įtampos, išvedimas į LCD, aš rasti tinkamą dalykas jums. Best Wishes Goldsmith

tikrai? 3.6a 250v 15a 60V [color = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas pridėta 15:01 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 14 : 59 ---------- [/size] [/color] jūs galite parodyti man šiek tiek [color = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas pridėta 15:22 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 15:01 ---------- [/size] [/color] kita problema: patikimumas jie sprogti, kai jie nori

Ok, bet, ar jūs turite dvi nepriklausomas grandinės pirmąjį 60 voltų ir 250 voltų? Taip, aš padaryti, kad tai grandinė jums greičiau.
dar viena problema: patikimumas jie sprogti, kai jie nori
Ką turite galvoje?

Aš turiu galvoje: trumpojo jungimo = BANG! didelės apkrovos ilgą laiką = trenksmu! taip pat jie turi gana blogą reguliavimą ir atsako į apkrovą, bet jie yra pigesni, todėl man reikia A PSU 900W max-> 0-250V 0-15a Aš turiu galvoje, 15a prie 60V 3.6a 250v 900W max 0-250V 0-15a REGULIUOJAMAS

Kodėl sprogimo! :-D? apsaugos pareiga, išvengti sprogimo!!! (Bet didelės galios SMPS sistemų, jei jūsų grandinės nebuvo jokios apsaugos, jūs nematote sprogimo pamatysite didžiojo sprogimo!!!). Būti tikri, kad ši apsauga yra gera.

Gerai, kad 900W 0-250v 0-15a reguliuojamas (jei norite su apsauga), kurią jūs duodate man schemos? ačiū už pagalbą, jei norite man laišką crackhead666@mail.bg ačiū: smile :: smile :: šypsena: Jūs padėjo man daug [COLOR = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] - -------- Pranešimas Parašytas 17:09 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 17:04 ---------- [/size] [/color] Atsiprašau miestietis, bet jei jis possibe galite padaryti tai su adjustabe dažnio [COLOR = "Sidabrinė"] [SIZE = 1] ---------- Pranešimas Parašytas 17:10 --------- Ankstesnė žinutė buvo 17:09 ---------- [/size] [/color] ačiū jums turi būti godsmith

Aš maniau, kad čia buvo padėti ne padaryti ir duoti jums darbą, Jei jūsų nėra gera Mikrovaldikliai kodėl gi ne mokytis, pradėti nuo lengvai ir dirbti savo kelią į viršų, yra geras senas posakis išmokti vaikščioti prieš paleidžiant skamba man bus iš jūsų gylio, tai vienas ant didelio projekto

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back