dual core CPU ir HFSS, CST

H

has_ajam

Guest
Ar HFSS ir CST Palaikymo Dual Cor CPU? Kurios versijos?

, Jei aš gauti jūsų klausimą teisingai, ir vidutinė vertė dual core CPU remti programas? Jei taip, atsakymas yra affirmitive. galite naudoti dual core CPU modeliavimo.

Tarkime, kad CPU yra Intel 3GHz ir vienas branduolys, kitas CPU yra Intel 1,5 GHz dual core. visos kitos dalys yra panašios, jie ekvivalentas HFSS ir CST ar ne?

įsitikinkite, kad turite tinkamą HFSS licencijos funkcijų.

[Quote = has_ajam] tarkime, cpu intel 3GHz ir vienas branduolys, kitas CPU yra Intel 1,5 GHz dual core. visos kitos dalys yra panašios jie ekvivalentas HFSS ir CST ar ne? [/quote] Sveiki, ajam. Manau, kad tai priklauso nuo to, įvairiais algoritmai. Pavyzdžiui,, jei algoritmas susijęs su daug duomenų tuo pačiu metu, žinoma dual core CPU (perkeliant duomenys padvigubėjo lygiagrečiųjų algoritmų) yra efektyvesnė. bet jei apdorojimo greitis yra svarbus, aš, žinoma, rodo, 3GHZ, o ne 1,5 GHz. Jei jūs ketinate pirkti, aš galiu paprašyti, kad už jus. Cheers.

ES Mikrobangų konferencija praėjusią savaitę Miunchene aš kalbėjau su CST ekspertas. Aš paklausiau jo, kas yra skaičiavimo greičio pereinamųjų Solver, jei aš turiu 2 CPU, kiekviena quad core,, comparisom su vieno procesoriaus, Single Core. Jis sakė, kažką apie x2.2. Ne daugiau. (Jis nuskambėjo kaip jis žinojo, ką jis kalbėti apie, jis buvo ne pardavėjas) kokių nors pastabų?

Aš nežinau, visas detales, bet jūs tikriausiai geriau su dual core procesorius. Priežastis yra jūsų kompiuteris visada veikia tam tikrų programų fone, todėl papildomų branduolys leis jai dedicata bendra galia vienu perdirbėju HFSS. Kai kurios programos gali veikti daug branduolių, kaip HFSS, bet jums reikės specialią licenciją. : D

Sveiki, manau, kad dual core atveju yra greitesnis. Nors jums candetermine lygiagrečių processsors CST Trumpalaikis Solver / Specialūs / solver.

i patarimus naudoti AMD procesorius nei "Intel" BST paketą, kad CST jau suderinama su AMD procesorius

HFSS: Naudojant dviejų branduolių nereiškia, kad dvigubą greitį sprendimo procesą. Man nėra prasmės ją įsteigti kaip paskirstytos išspręsti. Tada dažnis nurašymas yra platinamas gyslų, taip, kad reikia puse metu. Vistiek reikia vieno solver licenciją kiekvienam procesoriaus šerdies. Jei turite dvigubo branduolių procesorius ir tik viena licencija, galite naudoti tik vieną branduolį. Paskirstytų išspręsti jums reikia plaukiojantieji licenciją. Iš pradžių buvo spręsti lygiagrečiai keliuose kompiuteriuose.

HFSS gali važiuoti sąraše 4 ar 8 CPU, jei turite tinkamą licenciją. CST iš ver2008 galite paleisti už visą procesoriaus. todėl, jei turite vieną licenciją. vieną dvigubą ar quad core procesoriaus ji naudoti juos visus (2 arba 4). ir licencijos 2CPU, kaip dviejų quad Xeon. Jis bus naudojamas visus 8 cores.that, ką jie žada už ver2008 kito mėnesio pristatymo.

Hi all. Apskritai saugokitės: Temos nėra darbo vietų! jie paleisti tame pačiame kompiuteryje su bendrosios atminties -> jums niekada gauti dvigubą greitis wielowątkowych darbus multicore procesorius. Atsižvelgdama dvejopo quad ir tt .. pagrindinė nereiškia, kad jums padalinti už 2, 4 Jūsų modeliavimo metu, tiesiog jums už 1/2 / ketvirtadalį savo PROC ta prasme, kad kitas temas leidžiama paleisti tą pačią PROC, bet CST to nedaro automatiškai. Jūs turėsite realią naudą, kai turite daugiau procs (evantually multi-core kiekvienas), ir yra CST turi parallelaization licenciją, sukurti 2 (ar daugiau) temas, kurios bus pradėtos kiekvienas ant vieno PROC. 2009 versija turite MPI, galėtų išnaudoti klasterio kompiuterį. Kas nors nesvarbus

taip CST ir HFSS abu yra paleisti dual core procesoriaus ..... aš jau naudoti dual core procesorius ir dirba tiek programinės įrangos, ty CST ir HFSS.

Aš supainioti. kai kurie sako, jūs turite turėti specialią licenciją išnaudoti visas branduolių pc, su HFSS Programa, kai sako, kad jums reikia eiti į Tools / Options / hfss_options ir tiesiog įdėti ten branduolių skaičių. Ar kas nors žino, kas yra tikrai teisingas iš dviejų? Turiu Intel Pentium Core 2 Quad kompiuterį ir aš bandžiau su antruoju būdu, imtis visų 4 branduolių advantadge. Realiu laiku, iš HFSS rezultatas buvo ne daug skiriasi ir Task Manager CPU naudojimas procentas nepakito. Padaryti visus šiuos reiškia, kad aš ne suaktyvinti visų rūšių ritiniams HFSS modeliavimų? Ačiū

[Quote = nasimakis] Aš supainioti. kai kurie sako, jūs turite turėti specialią licenciją išnaudoti visas branduolių pc, su HFSS Programa, kai sako, kad jums reikia eiti į Tools / Options / hfss_options ir tiesiog įdėti ten branduolių skaičių. Ar kas nors žino, kas yra tikrai teisingas iš dviejų? Turiu Intel Pentium Core 2 Quad kompiuterį ir aš bandžiau su antruoju būdu, imtis visų 4 branduolių advantadge. Realiu laiku, iš HFSS rezultatas buvo ne daug skiriasi ir Task Manager CPU naudojimas procentas nepakito. Padaryti visus šiuos reiškia, kad aš ne suaktyvinti visų rūšių ritiniams HFSS modeliavimų? Dėkojame, [/quote] Jūs privalote turėti wieloprocesorowym įjungtas licenciją naudoti daugiau nei vieno branduolio (ty viena Solver thread tik nesvarbu kiek ritiniai yra). Kai jūs turite tinkamą licenciją, bet Gyslų skaičius (per vieną fizinį mašina, ty visi procesoriai sujungtas į vieną pagrindinę plokštę ir veikia viena operacinę sistemą) gali būti naudojamas nustatant reikiamą skaičių solver temas vykdyti. Jūsų konkrečiu atveju, pakoreguokite 4 solver temas, bet jūs turite tinkamą licenciją, kol šis parametras turi kokį nors poveikį.

turiu pabandyti CST procesoriaus vienu core 2.6GHz 1G RAM, Core2Duo 1G RAM ir core2quad 2G RAM. galiu tik patirti skirtumą, kai procesorius yra 100% naudojamas. Modeliavimas laikas yra mažiau kaip 1/2 core2quad palyginti su Core2Duo. , bet jūs negalite palyginti imitavimo laiko tiek, jei jie nėra perdirbti 100%. mano patirtis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back