dspic30f4011 vs pic18f452

S

slink3r

Guest
Aš pastatė Schaer ir užprogramuotas mano 18f su juo, tada bandė jį naudoti programą savo ds30, ir ji neveikia.

Patikrinusios pinout, suvokia skirtumą kaiščių ir ištaisyti juos visus išgelbėti.

Zastanawiałem, jei kas nors žinojo ds30 ekvivalentas, 18f's RD/AN5/RE0

Ačiū

Labas,

Niekada girdėjusi apie P16PRO tipo lygiagrečiai prorammmer daryti kažką daugiau nei ribotam 16f ir 18F lustai - ds30 būtų fantastiška.

Ar jūsų programinė įranga palaiko ds30 lustai ..?

Neįžvelgia aktualumą Kaisčiai RE0 jos tik I / O Kaisčiai - nieko bendro su programavimo kiek esu?

Vėlgi, kiek žinau, jums reikia Picit2 / 3 arba ICD2 / 3 paleisti ds30 diapazone.

Gerai, kad aš pastatė IDC2 mesti, ir aš trūksta vieno komponento (prarado savo kambaryje's Izmanīgs įpročiai priėmimo dalykų nebeliks. Vieno komponento yra generatorius: \

Kas atsitiks, jei aš įdėti į 16mhz keramikos generatorius į grandinę, o ne 20mhz?Ar yra kokių nors vidaus vyrių tai defaultly įjungtas dėl pic16 kad galėtų Narobić bigosu su mažesniu dažniu?

Jūs tikriausiai turėtų tik ieškoti naujo apie digikey; jie yra gana pigus.Jei PIC programa naudoja bet laikmaèiai visuose it'll greičiausiai neveiks.

Labas,

Citata:

Kas atsitiks, jei aš įdėti į 16mhz keramikos generatorius į grandinę, o ne 20mhz?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back