DSPic

M

Maverickmax

Guest
Labas

Aš rasiu, kad mikroschema parduoti DSPic lusto ir plėtros taryba.Ar kas nors šiame forume neseniai naudojo šį lustą prieš?Ar kokios geros?Please let me know ASAP

Ar universitetai pradėjo mokyti mokinių naudoti tokią chip dabar?

Maverickmax77

Yes, The dsPic serijos micros yra labai geri.Jie yra 16 bitų micros ir laikrodis iki 120MHz.
Mikroschema taip pat yra gana didelė biblioteka ir bendrų DSP kasdienybe.

btbass rašė:

Yes, The dsPic serijos micros yra labai geri.
Jie yra 16 bitų micros ir laikrodis iki 120MHz.

Mikroschema taip pat yra gana didelė biblioteka ir bendrų DSP kasdienybe.

Atsiprašome, dėl kurių uždelsė juos atsakyti, bet aš ne darbo dėl programinės įrangos sutarties brushless motorinių kontrolės naudojant dsPic30F4012!Taip, kai kurie aparatūros klaidos, tačiau parama Mikroschema yra labai geri.Jie skelbia pataisymai dokumentus savo tinklavietėje ir dirba lyginimo dėmesį į klaidas.Jie taip pat konsultuoja dėl apeiti.Jis yra gana quantom šuolis iš savo vidutinių ir sudėtingų modelių IPS.Mes siūlome Jums "dsPIC30F Programmer's Reference Manual" ir "dsPIC30F Šeimos Reference Manual" iš interneto svetainės.Per daug funkcijų eiti į čia, bet tai yra blogai Oslas lustų!

hi guys.Geras forumas.

i wanna do projektu naudojant dspic mikrokontrolerów bet dont know jei pradėti tikrai.gali kas nors duoti man bet patarimų / idėjų apie tai, ką kino projektas būtų geriausia naudoti dsPIC mikrokontrolery?

ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back