DSP programas, naudojant C ir TMS320C6x DSK

P

photonix

Guest
Sveiki visi, aš paprastai dirbti su MCu.Now Noriu pradėti mokytis apie Skaitmeninis signalų apdorojimas ir skaitmeninių signalų Procesorius. Ar galite duoti man nuorodos, ebook, ir nuorodos, kur galiu pradėti mokytis? Ačiū iš anksto

Gerai bauda pirmiausia pasakykite, kodėl UR pas DSP? WHR yra gimęs application.then, kad mes galime pasiūlyti procesorius. arba leiskite mums pasakyti, mums ABT wht u know ABT DSP?

Mano kolegijoje mes mokomės apie Digital Signal Processing theorically, mes nenaudojame jokių įrankių. Taigi, manau, aš noriu pabandyti įgyvendinti kai kuriuos projektus, skaitmeninis signalo procesorius, kaip ir FFT. Taigi aš noriu žinoti, ką įrankiai (softtware, knygos, lentos) Ar man reikia pradėti. Ačiū iš anksto ..

Yra keletas knygų šiame forume taip pat pažvelgti į kai kuriuos universitetus DSP Žinoma svetaines paskaita pažymi,

Dėl skaitmeninio signalų apdorojimo, jei ir turi tvirtą pagrindą signalus ir sistemas, tada pradėkite su Proakis arba Oppenheimo. Jei ne, gauti "signalai ir sistemos" iki Oppenheim pirma. Aš usedTMS320VC5416 DSP proc mano laboratorijoje Kaštai .. Vadovas ir kt. galima rasti edaboard. Hope this helps Abhi

Skaitmeninis signalo apdorojimas Proakis geriausiai tinka pradedantiesiems. Tačiau Free Ebook taip pat galima rasti, kuri taip pat yra gana naudinga. "Inžinieriai ir Mokslininkas vadovas DSP", prašome Ieškoti Google ar mūsų forume šios knygos. Sėkmės!

Galite pabandyti šią knygą: Skaitmeninis signalų apdorojimas - praktinis požiūris, Emanuel Ifeachor Taip pat galite rasti naudingų dalykų www.analog.com

yra knyga vadinama "supratimu skaitmeninio signalų apdorojimo", jos labai knygą pradėti.

Manau, kad pradės mokytis iš Proakis knyga ir Enginner s & Mokslininkas vadovas DSP. Ačiū iš anksto

už DSP pagrindai ir gali kreiptis - Emmanuel C. Ifeachor ir Barrie W. Jervis ir DSP procesorius, jei ir patinka eiti tmsc6xxx U gali kreiptis --- parašyta TMS320C6711 DSK iš Rulph Chassing knyga DSP programas, naudojant C ir TMS320C6x DSK ant TMS320C6713 DSP

Proakis yra puiki knyga ... mano taip pat signalų ir sistemų Oppenheim .. Abiejose knygose jums pasitikėjimo ... DSP yra labai įdomi tema ... Atminkite, kad tai ne matematikos, todėl įsitikinkite, kad jūs suprantate, ką darote ...

[Quote = pikselių] Galite pabandyti šią knygą: Skaitmeninis signalų apdorojimas - praktinis požiūris, Emanuel Ifeachor Taip pat galite rasti naudingų dalykų www.analog.com [/quote] entuziazmo žmogus! geros kloties!

Geriausia knyga man teko vertinti atsižvelgiant į ELEMENTERY Digital Signal PROC SRITYJE. YRA PAGAL OPPENHEIM IR SCHÄFER knyga. PAŽANGIOSIOS TEMOS žiūrėkite: Patobulintas skaitmeninio signalo apdorojimas VASEGHI ADAPTIVE FILTER TEORIJA Simon Haykin yra fantastinis MOKYMOSI ADAPTIVE algos

Galite nurodyti šių knygų. 1. Mokslininkas ir inžinieriaus vadovas Skaitmeninis signalų apdorojimas. 2. Skaitmeninis signalų apdorojimas ir programos su C6713 ir C6416 DSK (temos Digital Signal Processing) 3. DSP programas, naudojant C ir TMS320C6x DSK

Jūs turėtumėte pabandyti skaityti Diskrečioji-Time Signal Processing iki Oppenheimo. Tai puiki knyga.

Draugas, yra daug pranešimų apie "Kaip išmokti DSP" EGA. Jūs galite ieškoti forume. Esu tikras, kad gausite daugiau atsakymų jūsų paieškos rezultatų. Good Luck.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back