DSP 60khz nacionalinės Timecode iššifravimas.

D

dr pepper

Guest
Aš rašau kodas pic mikro iššifruoti DSP Timecode signalas, kuris persikėlė iš regbio į anthorn. Už kodą lape sako, kad kas antras vežėjas yra išjungtas, 0,1, 0,2 arba 0,3 sekundžių, priklausomai, ar duomenys yra 0, 1 arba pariteto, išskyrus tai, kad antrojo 0 yra 0.5s nuo laiko ženklas pradžios minutę. Visi labai gerai, bet kai aš prijungti paskatino mano DSP imtuvo išvesties signalas yra aiškiai 2 arba 3 vietos, kuriose vežėjas išsijungia ir apie 0.1s, minėtų simptomų atsiranda maždaug antra 10, kuri yra toje vietoje, kur skirtumas tarp UTC ir GMT transliuojama. Tai prieštarauja mano lape, kuri sako, kad yra 0.5s vežėjas kas antras mažiausias. Ieškojau kitų duomenų kodavimo, couldnt rasti, kas skiriasi, kas barsto bet atsižvelgiant į tai?

It's nice išgirsti DSP atgal į orą, jis buvo išjungti per pastarąsias dvi savaites. Aš sutinku su tuo, ką jūs kalbate, Girdžiu jį LF radijo imtuvas jau dabar, tačiau manau, kad jums yra supainioti enklo Kitų duomenų bitai. Vežėjas nėra išjungtas, 0,1, 0,2 arba 0,3 sekundes, tai yra laiko tarpsnių paskirstymas už duomenis. Jis visada išjungti 0,1 sekundės, tačiau tai gali būti dėl už 0,1-0,2 antrojo laikotarpio tada išjungti ir vėl 0,2-0,3 sekundžių, tai skamba kaip greito pyptelėjimas radiją, bet ar jis teisingas. Brian.

Yep sussed ji. Galiu klausytis jo bet mano imtuvas įpratęs daryti CW, todėl turiu tylos ir triukšmo, o ne pyptelėjimą. Aš ne taip toli nuo anthorn, taigi mano eBay specialusis Regen DSP imtuvas su skaitmeninio išėjimo kirtikliai jį ne probs su ferito loopstick bet kokioje padėtyje (Paskutinį kartą aš bandžiau šį kelerius metus atgal aš nulaužė Sieninis laikrodis judėjimas, yra 4 takelių į atskirą BLAK lašelis ant lentos, 2 elektros, viena duomenų ir kitas iki signalo rx galia (sutaupyti baterijos). Jūsų sposed, kad būtų galima gauti signalo niekur yra europoje. Anyways aš relalised, kad yra 2 bitai, kaip jūs sakote 0.1s žymeklis tada bitų ir bitų b NPL duomenų doesnt padaryti tai labai aišku, gal aš tiesiog kvailas bernas. Mokėjimo Siūlome programinės įrangos gauna 10 bitai duomenų , antra ir trečia, kuriame yra duomenys norėjo. I'll try variacijos šio, turi atskirą procedūrą, kuri aptinka minutę žymeklį ir atstato antrasis skaitiklis, ir kitą, kuri "klausosi" ne 0.15s ir 0.25s centro 2 a ir b duomenų bitai.

Kai aš tai aš naudojau kitą techniką. Aš sinchronizavimui impulsų rasti "minutės žymeklis", tada naudodami vėlavimo aš atrinktų tiek "a" ir "b" bitai 60 kartų, taigi man teko užbaigti kopijas laiko / datos ir UTC informacija. Į 60-bitų aš pertikrinti už ilgo impulso vėl, kad man buvo tinkamai sinchronizuoti. Du 60-bitų ilgio dvejetainiai skaičiai buvo tada padalyti į atskiras dalis atgauti informaciją. Jis dirbo gerai, ir visada grįžo informaciją per mažiau nei dvi minutes. Brian.

Kasyklų šiek tiek diffo, aš ieškoti išjungimo signalas vežėjas, tada pradėkite counter at 100Hz, tada bandinys pirmą bitų pusę išilgai jo trukmė, o tada į kitas panašias medžiagas, antra, ir tada, kai skaitiklis gauna iki 450 ms ir aš patikrinti pradžios bitą, ir tada iš naujo kovoti ir eiti dar kartą, jei pradžios bitą yra pateikti sekundžių skaitiklis reset ir naujus duomenis raštu į 2 ir 16 kalbomis. Kai vežėjas buvo įjungtas 600msec tai padidėjimų sekundžių kovos. Atrodo gerai, išskyrus jos per vieną sekundę už visą laiką, ir antra 00, rodoma 2 sek, aš tiesiog supratau, kas tai yra, aš žiūriu 600msec vežėjas ant taškinių sekundes, galvoju, yra allways 700msec vežėjo dėl in antra, tačiau isnt, antra 00, tik 500msec, thats, kodėl mano counter forget incrementing, gonna pakeisti, kad dabar ir pamatyti. I'm going to įdėti šią nuorodą į elektroninių ilgas atveju laikrodis aš padariau, o gal pabandyti ir sinchronizuoti švytuoklę būtų DSP, gauti švytuoklės sinchronizuoti yra gonna keblus. Dėkojame už atsiliepimus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back