drėgmės jutiklis modeliavimo proteus

R

revni

Guest
Sveiki, tai mano pirmoji parašėte .. aš noriu paklausti jūsų, mes galime modeliuoti drėgmės jutiklis proteus? gal mano problema yra apie biblioteką. Jūs turite nuorodą atsisiųsti apie drėgmės jutiklis (HIH-4000, HMZ-435C, SHT1x ir tt) bibliotekoje? * Daugiau informacijos, ir naudoti Proteus v7.1 SP4. ačiū iki. : Smile:

Sveiki revni! sht serija yra palaikomi proteus 7,6 + ir gali lengvai būti imituojami. aš nematau jokių pavyzdžiu kitiems, bet ir gali smiulate juos su įvairaus kepurės ar res (pot) [color = "Silver"]

Aš bandė įdiegti proteus 7,6 +, bet ji nepavyko. Aš nežinau, kas yra priežastis. Jūs turite nuorodą atsisiųsti geros ir suderinama proteus į Windows 7? . Dėka aehsani18

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Pranešimas Parašytas at 08:56 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 08:36 - --------</span></span>
i įdiegtas proteus v7.6, bet aš negaliu įdėti komponento į maketą. kas gali man padėti?

Ei, aš rasiu žingsnis sumontuoti Proteus 7,6 +. tai nuoroda [url = http://embeddy.blogspot.com/2010/05/1-how-to-install-proteus-76-sp4.html] Embeddy: [1] Kaip įdiegti Proteus 7,6 SP4 [? / url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back