Doubt in vaizdų

D

deepu_s_s

Guest
Hello Friends
Kaip mes galime duoti indėlį SKD?Aš girdėjau, kad vaizdas turi būti pirmas konvertuojama į kai erdvinių koordinačių naudojant MATLAB.Ar tai tiesa?

Jei ne Pls tell me how to doThanks and Regards
Deepak

I dont suprasti UR klausimą properly.generally ir transformuoti quantization metodai mes Split vaizdas į 8 * 8 sub vaizdai ir taikyti transformuoti į kiekvieną subimage.

Ei jos ne visada bus būtina padalyti vaizdas į mažesnius paveikslėlius.galime tiesiogiai taikyti tam tikras transformacijas.yra ne taip?

HI Balaji,
Gerai.Kaip padalinti įvaizdį 8 * 8 sub vaizdas blokai ir kaip mes galime taikyti transformuojasi į juos MATLAB.

Darau FPGA įgyvendinimo Spal.Tada aš galiu pateikti duomenys, kuriais ji galėtų patikrinti, ar FPGA tinkamai veikia, ar neThanks and Regards
Deepak

hi .........
skaityti vaizdą naudojant MATLAB imread komanda .... tada ji laikyti kintamasis ... tada naudojant csvwrite komandą galite įrašyti duomenis į failą ....
tai pirmasis išvalyti MATLAB pagrindinis (vaizdo apdorojimo įrankių dėžė .....)
Dabar galite naudoti tai kaip indėlį į SKD bloko VHDL arba Verilog programos duomenų .... ką naudojate ...Aš atlikau šiek SKD .... darbasjei jums kiltų problemų tada paprašykite manęs laisvai

visi geriausi

Amit gangwar

Hi Amit,
Can u tell me wat u darbo padaryta Spal.Ar ir jį įgyvendino aparatūros.Do u jokių patvirtinamųjų dokumentų arba pdf tą Spal.

Turiu dar viena abejonių.Kaip mes galime žinoti, kad SKD bloko produkcija yra teisingi tie.

Su nuoroda į jūsų atsakymą, mes galime taikyti SKD transformuoti į kintamąjį kuriame yra vaizdo failo MATLAB ir kryžminį patikrinimą, kai mūsų SKD bloko vertybes?Ar ši transformacija yra įmanoma MATLAB

Thanks and Regards
Deepak

Aš įgyvendinta SKD ir IDCT dėl FPGA ...
imtis SKD į VHDL ir MATLAB ir lygina rezultatą ...
imtis Nuoroda doc nuo XILINX ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back