DOS -> USB -> Microcontroller

P

Pad

Guest
Labas,

Prašome kiekvienas gali vadovas mane naudodami DOS (BIOS) daryti sąsajų su mano uc per USB?I'm using AT89C52 mikrovaldiklį.Tai tiesiog paprastas bandymas prašymą įjungti / išjungti indikatorius kontrolės DOS programa, tačiau naudojant USB sąsają.Norėčiau parašyti C / C programą, ją kontroliuoti.

Ar įmanoma tai padaryti?

Ačiū.

Turėjau tą pačią užduotį keliems mėnesiams iki - ji niekada nebuvo užbaigta.

Galiu pasidalinti taip: Jūs turite biuletenio DOS programa ir galite atsiųsti jį per USB - tai reiškia, kad jūs galite valdyti per USB DOS ar jūs naudojate Windows kontroliuoti uosto?

Iš kitos pusės, jūs KNI imtis USB išvesties, jį keisti į RS232 - Check this: www.ortodoxism.ro / lapeliai / SGSThomsonMicroelectronics / mXytxzy.pdf - tuomet jūs žinote, kad uc įprasta.

Neturiu programas ar už tai, bet manau, kad jūs galite lengvai rasti kažką, jei jums google!

D.

Vienas kitas variantas yra sukurti USB-to-RS-232 tiltą remiantis CP2102 (≈ U $ 5) ..
Čia tai duomenų lapas:
http://www2.silabs.com/public/documents/tpub_doc/dsheet/Microcontrollers/Interface/en/cp2102.pdf
įskaitant COMxx ir USBxx vairuotojams (WIN tikrai, DOS -?) ..
Norėdami pradėti, nesijaudinkite taip kontroliuoti Pins:
sustabdyti, sustabdo \, RTS, CTS, DTR, DSR, RI ir DOD ..
Prisijungimas TxD ir RxD tiesiogiai 89S52 ir ..nešdinkitės ..

Linkėjimai,
IanP

Labas,

dkace

Citata:

Galiu pasidalinti taip: Jūs turite biuletenio DOS programa ir galite atsiųsti jį per USB - tai reiškia, kad jūs galite valdyti per USB DOS ar jūs naudojate Windows kontroliuoti uosto?

Padėti,

Kaip jau sakiau aš ne sukūrė tokią paraišką.Aš kai Paieška nors.Galiu pasiūlyti šias:
- Produkcijos iš RS232 į PC naudojant DOS.
- Padaryti RS232, USB taikymo (tai lengva).
- Sukurti reverce paraiška dėl kitoje pusėje.Įvedimo RS232 į savo UC ir Wright išeities paraiškos poilsio.

Manau, kad tai kaip jums parodys visą informaciją apie RS232 USB-RS232 konvertavimo, aparatūros ir programavimo tuo pačiu metu.

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back