Domina informacija apie frezavimo mašinos

J

jjchl

Guest
Labas gali kas nors man padėti. Aš ieškau apie informaciją apie frezavimo mašinos pagaminti PCB.

Sveiki, Mano pirmas klausimas yra toks: Ar Jūs patenkinti? Ar tiksliai pagal specifikacijas? Ar tai realu prototipas PCB už SMD? Ar galite malūnas SSPO pėsčiomis spausdinti su juo. Ačiū, HC

Patikrinkite T-Tech Greita Cirquit ( www.t-tech.com ). Programinė įranga, naudojama teikti izoliacija (IsoPro) yra apsaugotas sarginio spro raktas nors.

Aš taip pat turiu LPKF plokštės braižytuvas laboratorijoje. Mes ją naudojame, taip pat 0.5mm RF lentos su 0603 SMD ir SSOP. Jis veikia gerai. Jei jūs ketinate malūnas RF lentos čia manimi Vienas patarimas: po frezavimo, remiantis medžiaga yra padengtas su daug mažyčių vario dalelių (jūs galite pamatyti juos mikroskopu) panirti lentos į minkštą ėsdinimo tirpalas, tik, kad išspręsti tų vario dalelių . Jei bandysite tai tik viena pusė bandymo lentos pusėje, pamatysite po mikroskopu. Jei yra galimybė plokštės lentos su sidabro tai padaryti! Aš visada naudoti daug litavimo pasta, befor pateikimo SMD dalių. Todėl jums nereikės BET lydmetalis, lydmetalis apkalos dalys yra pakankamai ir lydmetalio trickles ant vario trasoje. Po to, lentos atrodo purvinas, bet naudojant valymo tepalo ar putų lenta, atrodo kaip profesionalus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back