Domina 2x16 LCD lape vadinamas LM101BSYLU

M

mero_shearar

Guest
Labas Kiekvienas Vienas aš nusipirkau 2x16 LCD ekranas Su LDE apšvietimu tai kas vadinama SALIAMONO ir lipdukas rašė apie tai LM101BSYLU ir LCD turi 2 integerated mikroschemos ir 16 pin jungtį aš jau bandė ieškoti duomenų lapą jį internete, bet man nepavyko rasti ką nors, Ar kas nors prašome padėti man žinoti, kaip prijungti jį?: bye

Hi José Luis Kaip tu galėjai jį rasti, aš naudojamas google, evakuatoriai dienų vytelė iš laimės koks nors būdas ačiū Hi Silvio ačiū, bet aš norėčiau jums užduoti kitą klausimą daug projektų, pavyzdžiui, LCF skaitiklių, talpiniai metrų pasakyti. Naudojimas Standerd 2x16 LCD ekranas su apšvietimu, bet jie don nesako Tiksli LCD ekranas gali i naudoti šią LCD šiuos projektus: D Daugelis ačiū Goodby

Taip, jūs galite naudoti ją. Dauguma projektų, naudojant standartinį 2x26 LCD ekranas nuorodos HD44780 kontrolierius. Samsung KS0066U valdiklis tai lygiavertis su HD44780 Hitachi, nes jie naudoja tą patį instrukcijų rinkinį. Tačiau galite susidurti su tam tikrų sunkumų, jei programinė įranga priklauso laikmačio uždelsimo rutinos, o ne atlikti apklausą užimtas bitų DB7. Daugiau nei, kad jūs galite turėti tam tikrų problemų metu displėjaus kasdieninį paleidimą dėl skirtingų laiko specifikacijas. Visi jie gali būti lengvai išspręsta atlikti bauda tuningas vėlavimą. Pažvelkite 12 puslapyje http://www.esb.cz/pdf/tianma/znak/TM162ADA6.pdf , naudojant KS0066U valdiklį, kur lentelės paskutinėje skiltyje galite rasti vykdymo laiką fosc = 270 kHz standartas.

Esu naujas į integruotas ir neseniai įsigijo LCD ekranas už eksperimentą. Aš naudoju Atmel 89c51 valdyti prietaisą. Ar kas nors pasakykite man, kas yra procedūra gauti 2x16 5x7 tinklelis simbolių) LCD rodyti bet kokius simbolius.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back