dokumentas apie mokymosi pradedantiesiems.

A

ASIC_int

Guest
Ar kas nors suteikti man žinomų geras dokumentas, kuriame jis buvo mokoma nuo pagrindus apie specifikaciją, mikroarchitektūra, RTL projektavimo, kaip reikia galvoti apie mikroarchitektūra. Kaip nuspręsti apie specifikaciją, kaip nuspręsti apie mikroarchitektūra ....................... tt kuri buvo mokoma, kad knygos ar dokumento. Dokumentas turėtų būti geras dokumentas pradedantiesiems.

Skaityti "Kompiuterių architektūra: kiekybinį metodą John L. Hennessy, David A. Patterson . Ši knyga sutelkti dėmesį į procesoriaus architektūros projektavimas. Apžvalga knyga knygos galima rasti "Google Books": [url = http://books.google.co.in/books?id=pqYl3SWkA64C&printsec=frontcover&dq=hennessy+and+patterson&hl=en&ei=ppTTTcyxLsrprQfntI22CQ&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=1&ved = 0CCsQ6AEwAA # v = onepage & q & f = false] Kompiuterių architektūra: ... - "Google Books [/url]

yadavvlsi Bet kad knyga yra specifinė Compuer Architektūra. Yra ir kitų Kompiuterių architektūra knygos taip pat, kad moko procesoriaus dizainas. Man buvo prašoma už dokumentą, kuris numato, primityvus genetral idėjas, kurios nėra būdingos architektūros kompiuterių. Mano

Manau, nėra tokio bendro pobūdžio dokumentas apie tai, kaip padaryti "mikroarchitektūra nuo prašymo sprendžia, kaip microarch turėtų būti ir kas programa skiriasi. Kitaip tariant, prieš dirbdami mikroarchitektūra, ką reikia žinoti taikymo gerai. Tai nėra kažkas, ką mokytis iš knygų. Žmonės mokosi iš realaus gyvenimo patirtį.
Skaityti Kompiuterių architektūra: kiekybinį metodą John L. Hennessy, David A. Patterson. Ši knyga sutelkti dėmesį į procesoriaus architektūros projektavimas.
Hennessy & Patterson yra pernelyg sudėtinga pradedantiesiems. Tai knyga diskutuoti apie rezultatus, o ne iš kompiuterių architektūros pagrindinės. Kitas iš tų pačių autorių knyga skirta pradedantiesiems.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back