Dokumentai apie LDO dizainas

Q

quaternion

Guest
Aš esu Naujokas LDO dizainas, mano gradacijos projektą lustas LDO dizainas mažos galios tiesioginio moduliavimo FM siųstuvas. aš noriu padidinti savo žinias LDO dizainas. gaunu pH d. disertacija Rincon-Mora ir jo IEEE popieriaus "dabartinės efektyvią, žemos įtampos, mažo iškristų reguliavimo". Taip pat galiu gauti daugiau vyresnio amžiaus skaičius. Aš sunkiai rasti bet kokį naują popieriaus arba knyga. Noriu jūsų patarimų apie tai, iš kur aš galiu studijuoti klausimu. Vertina bet kokią pagalbą.

Man per daug, gali ir siųsti man tel d. disertacija Rincon-Mora ir jo IEEE popieriaus "dabartinės efektyvią, žemos įtampos, mažo iškristų reguliavimo". Ačiū, "Eikime kartu". Mano paštas addresss: babbage.song @ gmail.com

Gali būti, aš nesu pakankamai aiškūs. Savo knygoje "Galų gale, kaip sakė dr Rincon Mora, tačiau grandyno topologijos ir konfigūracijos pasirinkimas priklauso nuo specialios paraiškos ir proceso technologija." ==> Taip, tai yra priežastis, dėl kurių man reikia naujesnės medžiagos LDO dizainas (išleido dr Rincon 2μm MOSIS technologija, kuri buvo padaryta maždaug 1996 metais, remiantis Be naudojami metodai buvo bendrinis, ty ne programa konkrečių) yra įsitikinę, kad kiti metodai buvo plėtojama dėl šių technologijų. Dizainas, kad aš padariau yra 0,13 mkm technologiją, ir taip tikrai yra skirtumų tendencijos. Babbage mano paštą quaternion0@gmail.com (manau, kad komandiravimo čia gali būti naudinga iš šono, ji leidžia viešosios naudos ir iš kitos pusės, jei mes klaidingi kažką galime rasti kai , kuris galėtų ištaisyti mums)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back