dizaino histerezės keitiklio problema!

G

gdhp

Guest
Hi all Aš esu projektavimas histerezės keitiklio. Struktūrą sudaro trys keitiklio. Galia yra 3.3V. Aukštyn ir žemyn triger įtampa yra apie 0.5V ir 1.1v. Ar kas nors duoti tam tikrą informaciją apie pasiūlymų, kaip pakeisti triger volage? ir gali kas nors duoti keletą materestrials? Ačiū!

galite imituoti schematiškai su nuolatinės srovės įėjimo () sklypas I1 įvesties ir Vout. atkreipti dėmesį į perdavimo įtampa I3 i5 ir I2 I4 yra skirtumas

pirmą kartą Ačiū Sunking i simulation.and reguliuoti grandinės gauti sukelti įtampą. tačiau išėjimo signalo forma yra labai bloga ir yra didelis vėlavimas. taip galite man papasakoti, kaip sumažinti vėlavimą? kokias kontrolės uždelsimo laikas? kai bet kurių panaudotų medžiagų apie histeresis keitikliu?

Hi gdhp perjungimo slenkstinė įtampa pavardę inventorizacijos numerį formatą Tvarka didėjanti mažėjanti Formatas - visi - CD MC DVD CD - R DVD yra nustatomas kN / kp NMOS ir PVO AKT. kai iš 1, I2 yra išjungtas ir I4 ir lygiagrečiai I5, kai iš 0, I4 yra išjungtas ir I2 yra ir lygiagrečiai I3. Vertybės kN / kp šių 2 sąlyga yra skirtingi, todėl sukelti įtampa. CMOS Šmito trigeris skyriuje rabaey "skaitmeniniai integriniai grandynai" išsamiai. sumažinti vėlavimą, W / L tranzistorių didesnį.

Hi Vale manau, kad vėlavimas yra ne tik nustatoma m / l. nes histeresis keitiklis, nėra atsiliepimų. bet kokį pasiūlymą?

[Quote = gdhp] Hi Vale Aš manau, kad vėlavimas yra ne tik nustatoma m / l. nes histeresis keitiklis, nėra atsiliepimų. bet kokį pasiūlymą? [/quote] tai teigiamų atsiliepimų kontroliuoti įtampos perjungimo taškas, nesusiję vėlavimo. kas yra W / L reikšmės, L2 keitiklio?

Hi Vale W / L keitiklio L2 2/0.34 ir 6/0.34. Mano grandinės, vėlavimas yra apie 2-4ns, jis yra per didelis, kad mano requiment. Bet jei aš padidinti W / L, srovė taip pat yra didelis, tai ne mano noras. todėl esu suglumęs! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 22 minučių: [/color] [/size] Manau L2 WL yra per didelis ačiū Vale!!

pabandyti sumažinti vartų FETs L2. Jis gali būti sunkiųjų BŽŪP praėjusių keitiklio apkrovos. vėl kreiptis į rabaey knyga, optimizuoti paskleista keitiklius [citata = gdhp] Hi Vale W / L yra keitiklio L2 2/0.34 ir 6/0.34. Mano grandinės, vėlavimas yra apie 2-4ns, jis yra per didelis, kad mano requiment. Bet jei aš padidinti W / L, srovė taip pat yra didelis, tai ne mano noras. todėl esu suglumęs! [Size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 22 minučių:! [/Color] [/size] Manau L2 WL yra per didelis ačiū Vale [/quote]

Kaip apie sumažinti visų tranzistorius lenth? Ar jūs tai išbandyti?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back