dizaino CMOS skaitmeninė lygintino naudojant Mančesteris atlikti grandinės

S

salatech

Guest
Hi guys. Aš dirbu prie šio projekto .. dizainas skaitmeninio lygintino naudojant Mančesteris atlikti grandinės metodą. man tikrai reikia tavo pagalbos. Aš tiesiog noriu žinoti, kas yra tarp "Manchester atžvilgiu atlikti grandinės padidinimas prie skaitmeninio lygintino

Sveiki, žiūri [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Carry_look-ahead_adder] Carry išankstinė padidinimas - Vikipedijos, laisvosios enciklopedijos [/url] jei du 4bit įvesties ir B galutinį vežti ( C4) Manchester atlikti į priekį apskaičiuoja lygtis C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & p2 ir 3 + G0 & P1 ir P2 ir P3 + C0 & P0 & P1 ir P2 ir P3 su GN = Ai ir Bi Pi = Ai + Bi įgyvendinimo padidinimas C0 = 0, tai suteikia galutiniam atlikti C4 įgyvendinimo lygintino C0 = 1 ir viena įvestis (A arba B) turi būti apverstas (pvz., Ai = ~ Aj) C4 lyginimo rezultatų dėl

ačiū už atsakymą mano postą .. i really appreciate it. pls paaiškinti man daugiau dalyje, kur mums reikia invertuoti vieną iš įvesties vieną .. Aš esu šiek tiek susiliejimo tame dalyvauti? Pls ..

Sveiki, Jei norite palyginti ir B jums reikia padaryti, AB "ir patikrinti, jei rezultatas yra <0 arba> 0 (galite tai padaryti, jei galutinis vykdyti vėliavos) A ir B turi būti tuojau pat papildyti žymėjimas. Jei taip nėra tuo atveju, Jums tik reikia concatinate 0 pradžioje (pvz., 9 = 0b1001 turi būti pratęstas iki 5 bitų = 0b01001) Jūs galite padaryti B atimtis, pridedant-B. -B gali būti apskaičiuojama dirbant poromis papildyti grįžtės papildyti reiškia vartant ir pridedant 1 (pvz., 9 = 0b01001 Nedideliais papildyti (-9) = 0b10110 + b1 = 0b10111 = 0x17) dabar galima įdėti šią nuorodą į A ir ieškoti galutinis vykdyti (su manchester atlikti grandinės žvelgti į ateitį) pridėjimas 0b1 iš Nedideliais papildyti galima padaryti, jei jūs nustatote atlikti indėlis manchester grandinę 1. Dabar jums tereikia naudoti apversta B ir turėsite lyginamąjį koeficientą. Tikiuosi, kad tai yra jūsų klausimą ir jis padeda dėl

Dar kartą ačiū už pagalbą man. Iš esmės mes turime nustatyti A arba B kaip du papildyti. Pavyzdžiui, jei i imtis B, man reikia invertuotąjį B ir pridėti 1, vertė 1 dalis iš vežti įėjimas iš Mančesterio atlikti grandinės .. kai aš įdėti su vežtis .. I priedas B A. yra mano idėja yra teisingas? kaip jei noriu nustatyti A = B?

Sveiki qieda .. ačiū, kad padedate man vėl. tik noriu paklausti u naudai .. tai ir turite idėją, kaip sukurti CMOS skaitmeninė lygintino naudojant Mančesteris atlikti grandinės metodas naudojant dcsh ir microwind programinę įrangą, jei galima visus tranzistorius lygio .. do u know bet kokios svetainės ar refrence kad gali man padėti ?

Sveiki qieda .. ačiū, kad padedate man vėl. tik noriu paklausti u naudai .. tai ir turite idėją, kaip sukurti CMOS skaitmeninė lygintino naudojant Mančesteris atlikti grandinės metodas naudojant dcsh ir microwind programinę įrangą, jei galima visus tranzistorius lygio .. do u know bet kokios svetainės ar refrence kad gali man padėti ?
atsiprašau aš niekada tokios konstrukcijos atžvilgiu

hey qieda reikia dar kartą patvirtinti su-B dalykas .. atsiprašau, aš esu abit lėtai. pirmas man reikia invertuotąjį B ir įpilkite 1 po, kad man reikia pridėti iš Mančesterio padidinimą ar izzit i invertuotąjį B vykdyti ir papildyti 1 (šio straipsnio 1 yra comin iš vežti įėjimo) .. kurios koncepcija yra teisinga? Pls help me ..

Labas išbandyti šį pavyzdžiai = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ B = 0b1000 G = & (~ B) = 0b0000 P = + (~ B) = 0b1101 dabar naudoja vykdyti žvelgti į ateitį su C0 = 1 (pvz., manchester atlikti grandinės) C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & p2 ir 3 + G0 & P1 ir P2 ir P3 + C0 & P0 & P1 ir P2 ir P3 C4 = 0 => B didesnį Antrajame pavyzdyje = 7 = 0b0111 B = 5 = 0b0101 => ~ B = 0b1010 G = & (~ B ) = 0b0010 P = + (~ B) = 0b1111 vėl vežti į priekį su C0 = 1 (pvz., manchester atlikti grandinės) C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & p2 ir 3 + G0 & P1 ir P2 ir P3 + C0 & P0 & P1 ir P2 ir P3 C4 = 1 => didesnis (arba lygus) B dabar su vartant AA = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ = 0b1010 G = (~) ir B = 0b0010 P = (~) + B = 0b1111 dabar naudoti vežti į priekį su C0 = 1 ( pvz manchester atlikti grandinės) C4 = G3 + G2 & P3 + G1 & p2 ir 3 + G0 & P1 ir P2 ir P3 + C0 & P0 & P1 ir P2 ir P3 C4 = 1 => B didesnis (arba lygus) dėl

ačiū už pavyzdį qieda .. dar vienas klausimas qieda mes nustatome> B arba B <A by comparing C0 and C4. for example if i invert B and i get C4=0 and C0=1, my answer is B>ir atvirkščiai .. i Dun suprasti dalis ir sakė, B> = A.. ji turėtų būti arba B> A arba B</a>

Sveiki, jūs visada pažvelgti C4 jei invertuotąjį B C4 = 0 => B didesnį C4 = 1 => didesnis (arba lygus) B Jei invertuotojo C4 = 0 => didesnis B C4 = 1 => B didesnis (arba lygus) Jei lygi B galite invertuotąjį A arba B, jums visada gauti C4 = 1 (tai galėtų būti naudojamas siekiant aptikti, jei A = B) dėl

hey qieda tikrai reikia jūsų pagalbos .. už savo indėlį vienas pavyzdys yra neigiamas .. = 5 ir B = -7 .. Ką turėčiau daryti, kad mano lygintino gali įrodyti, kad> B naudojant Mančesteris atlikti grandinės metodą? Pls help me ... pls.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back