Dizainas Transformerless Maitinimo

• Thread starter bluethunder7000
  • Start date
B

bluethunder7000

Guest
Man reikia pagalbos apskaičiuojant dabartinę kiekvienos šakos pridedamą grandinės

ir man reikia atsakyti:

1: Kaip aš galiu žinoti maks.produkcijos ampere iš šios grandinės?
2: jei man reikia daugiau, nei tikimasi, srovė, ką man reikia daryti šioje grandinėje?
3: i pastatė šią ct.laive ir darbo baudą (suteikiant 33Vdc rezultatas), bet kai i pakeisti kondensatorius į 2.2ľF/275Vac kad rezistorius 100Ω/3watt būti šilta operatyvaus ir sudegino po kelių minučių.Taigi, jei man reikia keisti kondensatorius, ką ir turėtų daryti į visus grandinės?
4: kai man reikia pranešti šią grandinę atlaikyti įėjimo įtampa nuo (220 350 Vac) etapas neutralios Ką daryti, kad ši funkcija?
5: Kaip galima apskaičiuoti energijos šios ct.?
6: kai i dizaino bet ct.kokia yra geriausia programa, kurią galite naudoti norėdami atkreipti & imituoti grandinės ir gauti labai tikslius rezultatus, kaip ir realiame skaičiavimai laive?

I really appreciate youe man padėti šiuo projektavimo
Thanks again
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Norėčiau pašalinti R2 nuo grandinės, sumažina R1, pavyzdžiui 10Ω (ji veikia kaip saugiklis), kiek norite sumažinti įtampą dėl šilumos mažiau kondensatorius ir pakeisti D1-D2 su visu tiltu.Tokiu būdu jūs ne sutrumpinti kas antrą pusę sine banga dėl diodas D2 ..
Norint apskaičiuoti pagal turimus srovės grandinės naudoti įprastą Om Teisė ir pakeisti R zc = 1/2Π * f * C ..
Norint išlaikyti aukštos įtampos diapazonas naudoti dvi kondensatoriai vertinta už 275Vac susiję serija su lygiagrečiai išlyginti varžai.Be to, gali prireikti padidinti esamus pajėgumus per šuntas reguliatorius (šioje grandinėje tai Stabilitronas diodas) pridedant galios tranzistorius, kuris kartu su šiuo Stabilitronas diodas bus labai galingas šuntas reguliavimo ..
Linkėjimai,
IanP

ir pradėti naudoti NPN tranzistorius forthis tikslu su tiltu

labas

Kaip aš galiu įdėti grandinės priešais puslapį, ir bandė, i
don't know how

ačiū

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back