I
ishaan3731
Guest
Tiesą sakant, ši grandinė yra prijungtas tiekimui iš elektros tinklo, tai yra 220V AC (50 hze) ....... šis tiekimas atsistatydino transformatorius 6V AC, 50Hz ...... tada aš naudojant tiltas lygintuvas konvertuoti šį 6Vac DC įtampos .... ir naudoti šį nuolatinės srovės įtampa, valdyti savo vadovaujamą pagrįstą tubelight ir mažą nuolatinės srovės variklis (modeliuoti ventiliatorius) ..... Šios schemos pakeitimą, kad kai aš išjungti iš elektros tinklo pasiūlą ši grandinė turėtų imtis tiekimo iš DC baterija 6V ir tokiu būdu išlaikyti srautą į DC įtampos vadovaujamoje tubelight ir nuolatinės srovės variklio. Ir vėl, kai bandau jungti į elektros tinklą tiekti ji turėtų pradėti iš maitinimo tinklo gaunamą elektros tiekimą ir išjunkite pasiūlą paimtas iš DC baterija!!! Dabar aš tikiuosi, ji WÜD būti visiškai aišku, u all!! {PASTABA: i dont norite įtraukti baterijos įkrovimo grandinė .... kaip i dont wanna imti mano DC baterija ..... Aš tik noriu jį naudoti metu mano AC maitinimas siwtched,, ne!!! } Prašome padėti man, kaip pradėti ty. concpet ir komponentai!!! Jei įmanoma, pateikite bendroji schema arba schema su UR paaiškinimo. __________________