Dizainas RF kartotuvo - dažnis klausimas.

T

tshah

Guest
Sveiki, Aš projektuojant RF kartotuvas 5,8 GHz taško iki taško nuorodą. Ar kas nors pasakyti man apie tai, kaip pasirinkti perduoti ir gauti dažnį RF kartotuvo? jie turėtų būti tokios pačios ar skirtingos? Kaip sušvelninti multipath poveikio ir blukimo? Ar kas nors turi kokių nors schema už tai? kokios konfigūracijų paprastai bazinė stotis gamintojas bus tikėtis pamatyti RF kartotuvo? Kitaip tariant, kas bus jų lūkesčiai iš kartotuvų gamintojo, jei ne visi jie nori dislokuoti savo tinklo kelio garsintuvai? Tikėdamiesi, kad, atsakydama į jūsų malonų. Ačiū

Sveiki, labiausiai klausimo bus išvesti iš retransliavimo specifikacijas. Panaikinti blukimas ir tt jums reikia tęsti duomenis skaitmeniniu būdu. Kaip tai skaitmeninio Sklypas geriau po kito skyriaus. Aš supainioti su praėjusiais?

Ar turite idėją apie triukšmo panaikinimo metodų ar išlyginimo metodais skyriuje RF? Mano paskutinis klausimas yra, kas yra funkcijos turėtų egzistuoti viduje kartotuvo, kad kas nors gali pirkti rinkoje? Aš projektuojant šį kartotuvas taško į tašką paraiškas WiMAX dažnių juostoje. Vėlgi, ačiū mane atsakymų.

Iš esmės garsintuvai kenčia nuo aido, kai padidėjimas yra labai didelis. Jau Mažas nuleidimas sistemų jums nereikės nerimauti. Taigi kartotuvo specifikacijos iš esmės iš kliento. Mes galime turėti tvirtą kartotuvas su visų FFPA, aštriu filtravimui ir tt, bet jei tik vienas stiprintuvas pakankamai klientų reikalavimo tada kas yra taškas sudėtingą abroad? Taigi surinkti sistemos specifikacija tada kurti funkcijas.

Jei prašymas yra 802.11a, manau RF garsintuvai nėra naudojamas kaip nuotolio užpildai, o ne bazinių stočių, veikiančių į kartotuvo režimą.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back