Dizainas pagalbą Temp. kontrolierius

J

J_M

Guest
Sveiki visi! Aš bando statyti šilumos reguliatorius su šiuos kriterijus: 1) galės atitikti tikslinės temperatūros iki aplinkos temperatūros. 2) Didelės galios - ~ 100 W arba daugiau 12 arba 24VDC (12v pageidaujama). 3) Kietojo (nemechaniniai relės). Paraiška aušinimo elektroninių komponentų su TEC pastaba: pasiūlymai, skirtos modifikuoti esamus "ne aš" rinkiniai atitinka pirmiau galėtų supaprastinti šią man. Mano patirtis projektavimo praktiškai lygi nuliui, bet turiu patirties su puslaidininkiais. Bet pagalba būtų labai dėkingi. Ačiū už skaitymą. Redaguoti: Ar būtų įmanoma / naudinga pakeisti su šiais Vellman rinkinys termistoriaus žoliapjovės sukelti termostatas išsaugoti aplinkos prie daviklio?
MK138.png

Kodėl ne tik naudoti "jutiklis NTC 10K0" terminaluose jūsų termistoriai. Žoliapjovės yra naudojamas nustatyti eksploatavimo intervale. Kaip jos įsteigtos, jūsų norėjo temperatūra jūsų termistoriaus turi būti pateiktas (120/176) X 10K omų ir (220/56) X 10 K omų asortimentą. (6K-> 40K). Jei jūsų termistoriaus pasipriešinimo Jūsų darbinė temperatūra nepatenka į šį diapazoną su mumis, mes suteiksime jūsų kompensaciniai vertybes R5, R6, R4. Kaip vairuoti didelės nuolatinės srovės ne 12/24V, relė gali būti paliktas bet naudojamas kaip rezistorius. Darlington tipas galios tranzistorius tada gali būti pajungta prie plokštės su faktinėmis pakeisti savo 5A tiekimas. Aš noriu, kad eiti į pirmą žingsnį, pirmiausia įsitikinkite, kad jūsų termistoriai gali būti nustatytas diapazone ir jo "poliškumas", ty jeigu jis temperatūra yra per žema, yra relės įjungimas arba išjungimas?. Frank Frank

Chuckey, Ačiū už atsakymą. Tiesiog turi būti aišku, ką aš tikiuosi pasiekti yra grandinė, kuri bus uždaryta, kai jutiklis yra didesnis kambario temperatūros ir atviros arba mažesnė esant aplinkos temperatūrai (norėčiau tikėtis, kad aplinkos temperatūra svyruoja nuo ~ 65-80 laipsnių F) - Man reikia valdytojui kompensuoti pokyčius aplinkos, kad būtų išvengta kondensacijos galimybę. Ar tai bus praktiškai naudoti rinkinio mano pirmoji post ar turėčiau būti geriau eina kita kryptimi?.

Atnaujinimas: aš turiu įsikūręs duomenų valdytojas, kuris beveik idealiai tinka mano prašymą. Galingumas: 4 - 12 VDC 10 vatų max: sad: - Man reikia kontroliuoti įtampa 226 vatų TEC Ar kas nors prašome nurodyti man pasirenkant tranzistorius ir kaip sukurti "dukra valdybos" padidinti srovės?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back