Dizainas numeris, C-2C Kopėčios Pagal PPK

S

snoop835

Guest
Hi all,

Noriu sukurti 8-bit C-2C Kopėčios Remiantis DAC.Žurnalo pridedamas peržiūrai.

Iš žurnalo (pav. 3), kaip man įgyvendinti jungikliai ir kas yra laiko reikalavimas jungikliai?Mano mintis, kiekvieną kondensatorių naudoti 3 NMOS jungikliai (vienas yra prijungtas prie kondensatorių ir Vin su vartais sujungtas su CLK1, kitų jungiklis yra prijungtas prie kondensatorių ir Vref / 2 su vartais sujungtas su PPK indėlis bitus, su paskutiniais jungiklis yra prijungtas prie GND ir kondensatorius su vartai prijungtas prie apverstos VPK įvestį bitais)

Kaip nuspręsti už kondensatorius vertę?Kas pagrįstą vertę kondensatoriai?

Kiekvienas turi gerą nuorodą į šią temą?

Thanks in advance

ARM Holdings, czyli firma znana głównie z popularnej wśród urządzeń ultra-mobilnych architektury RISC procesorów o tej samej nazwie wyraziła nadzieję, że AMD w ...

Read more...

Hi piao,

Kokia yra knygos tema?Kur galėčiau jį gauti?

CMOS Analog Circuit Design antrasis leidimas
Phillip E. Allen Douglas R. Holberg

snoop835 rašė:

Hi piao,Kokia yra knygos tema?
Kur galėčiau jį gauti?

Hi snoop835:
I havn't pakankamai taškų, ar galite atsiųsti man?
Mano paštas: cceenn (at) 126.com
ačiū.

snoop835 rašė:

Hi all,Noriu sukurti 8-bit C-2C Kopėčios Remiantis DAC.
Žurnalo pridedamas peržiūrai.Iš žurnalo (pav. 3), kaip man įgyvendinti jungikliai ir kas yra laiko reikalavimas jungikliai?
Mano mintis, kiekvieną kondensatorių naudoti 3 NMOS jungikliai (vienas yra prijungtas prie kondensatorių ir Vin su vartais sujungtas su CLK1, kitų jungiklis yra prijungtas prie kondensatorių ir Vref / 2 su vartais sujungtas su PPK indėlis bitus, su paskutiniais jungiklis yra prijungtas prie GND ir kondensatorius su vartai prijungtas prie apverstos VPK įvestį bitais)Kaip nuspręsti už kondensatorius vertę?
Kas pagrįstą vertę kondensatoriai?Kiekvienas turi gerą nuorodą į šią temą?Thanks in advance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back