Dizainas Kompiliatorius arba Memory Compiler?

E

eexuke

Guest
Dear all,
Mano dizainas, aš noriu įgyvendinti vieną uostą, 11x32bit registro failas.I pasirinko DW TL nuo DC: DW_ram_r_w_s_dff, kuris yra Sinchroninis Parašyti-Port Asynchronous Skaityti Port RAM (Flip-Flop-based).Po sintezė, vartų skaičius yra apie 6600xNAND2.Atrodo, šiek tiek didesnis už me.So man įdomu, ar atminties sudarytojas gali generuoti mažesnio regfile?

Labas,
1.I manau registrų gal labiau tinka.
2.Jei norite atminties.Jums reikia naudoti greitai kompiliatorių sukurti atminties.Nuo greitas kompiliatoriaus naudoti vender biblioteka generuoti atminties, o Synopsys DW nėra priskirti prie pardavėjo bibliotekoje.

Dizainas Kompiliatorius -> Tik Synthesis
Atminties Kompiliatorius -> Generation rimtiems Atsiminimai (juodosios dėžės), sintezės, STA

Turite tik 11x32bits, tiesiog naudokite šlepetės.
Jei naudojate atminties, galite turėti problemų dėl tyrimo.
Naudokite šlepetės, DFT lengva.Naudokite užraktai pat padaryti.

Naudokite atminties kompiliatorių ir galite jį gauti nemokamai iš liejimo

Tai mažas atminties, tiesiog naudokite DC sintezė tiesiogiai.

Taip, atminties sudarytojas gali generuoti mažas, mes naudojame artison atminties

Kompiliatorius.

eexuke rašė:

Dear all,

Mano dizainas, aš noriu įgyvendinti vieną uostą, 11x32bit registro failas.
Wybrałem DW TL nuo DC: DW_ram_r_w_s_dff, kuris yra Sinchroninis Parašyti-Port Asynchronous Skaityti Port RAM (Flip-Flop-based).
Po sintezė, vartų skaičius yra apie 6600xNAND2.
Atrodo, šiek tiek didesnis už me.So man įdomu, ar atminties sudarytojas gali generuoti mažesnio regfile?

Naudodami atminties kompiliatorius yra geras pasirinkimas.Virage Logic atminties kompiliatorius yra geriausia!

Labas,
Virage Logic atminties kompiliatorių lyderis atminties technologiją.
Naudoti jas geriau.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back