Dizainas H.264

D

deepu_s_s

Guest
Hello Friends

Anksčiau aš Posted pačią užklausą.Dabar vėl esu parašėte užklausą.Ar bet kuri įstaiga man padėti kuriant H.264 kodekas.Aš tikrai labai reikia pagalbos

Thanks and Regards
Deepak

Na aš turiu kai kurių PDF dokumentų ir kai e-knygų, susijusių su šia kodekas.Aš noriu įdiegti, kad H.264 kodekas aparatūros forma.Ar bet kuri įstaiga, vadovas man, kur prasideda ir kaip kreiptis per įvairius etapus dizainasThanks and Regards
Deepak

Jūs ieškote mokytoja?Taip pat rezoliucijos, ką tu nori paremti?Esate priėmimo Encoder arba dekoderio?Kodėl negalima naudoti TI davinchi platforma, kodėl praleisti laiką ir pinigus FPGA plėtra?Ar tai komercinio produkto?Please advise

Aš nesu suinteresuotas įsigyti dalykas.Darau šį projektą coz tai gali būti naudinga gauti darbą už mane.I dont omenyje praleisti laiką.Maniau, kad padaryti ką nors kodavimo ar dekoderį, jei įmanoma, kodekas.

Can U help me

Thanks and Regards
Deepak

Just like you, I am projektavimas Encoder ir H.264 remiantis FPGA.
Gal yra kažkas Jums naudinga, bet tai kinų: D.

Did u apdailos desinging?dont u turėti dat doc anglų

Thanks and Regards
Deepak

Ne, aš havn't finish it.visus savo išteklius yra kinų.

Can U Gimme Some patvirtinamuosius dokumentus, kad.Or atleast gali u pasakyti, kaip elgtis ir kur pradėti

UR vėl klausia to paties klausimo draugas.

Gerai, aš daugiau specifinių dabar!Can anyone pls gimme atitinkamų dokumentų projektavimas H.264 kodekas

CODEC turi keletą panašių SKD / IDCT, Kvantas, Encoder / dekoderiu deblocking Filtravimo blokai.

Ar kas nors man pateikti dokumentų ir PDF failus, kurie bus naudinga man projektuojant minėtų blokų

Thanks and Regards
Deeapk

pirma kaip mes galime paslėptas vaizdas erdvinių bendrai koordinuoja ir suteikti tų sąnaudų į SKD?

Thanks and Regards
Deepak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back