dizainas aukšto dažnio Integruota Analoginis Filtrai (Y. sekmadienis

T

tok47

Guest
Dear All,

Ar ir vaikinai ir gals perskaityti b4?Dizainas aukšto dažnio Integruota Analoginis Filtrai (Y. sekmadienis (Ed.)

PEE knyga
Turinys

Įžanga 1: architektūros ir dizaino ochratoksino A / g mC filtrai, Yichuang sekmadienis; 2: MOSFET C technika: projektavimas galios veiksminga, aukšto dažnio filtrų, Mihai Banu ir Yannis Tsividis; 3: Aktyvus filtrai naudojant integruotą induktoriaus, Dandan Li ir Yannis Tsividis; 4: Prisijungti domeno filtrai, Douglas Frey; 5: Žemos įtampos metodai komutuojamų srovės filtrai, John Hughes, Apisak Worapishet ir Rungsimant Sitdhikorn; 6: Analoginis adaptuotųjų filtrai Anthony Carusone ir Davidas A. Johns; 7: On-chip automatinė Tiuningas filtrų, Rolf Schaumman ir Aydin I. Karsilayan; Rodyklė

Jokių pastabų dėl šios knygos?arba any1 yra pdf versija?mayb galite atsisiųsti čia norėčiau Kuknąć b4 i pirkti.

Asmeninė nuomonė atšauktas.Happy dalintis per PM, nors.
Paskutinį kartą redagavo DoctorX 16 rug 2004 3:51; edited 2 kartus iš viso

faktiškai ir ieško pagrindinio sąvokos ir skaičiavimo apie grytor (kaip aktyvūs induktoriaus) filtrą.
taip, visus pasiūlymus man?ačiū.

tok47 rašė:

faktiškai ir ieško pagrindinio sąvokos ir skaičiavimo apie grytor (kaip aktyvūs induktoriaus) filtrą.

taip, visus pasiūlymus man?
ačiū.

Gerbiami DoctorX,

Pirmiausia, ačiū už jūsų pagalbą.

antra, ir pridėkite čia grandinę.Aš stengdavosi suprasti, kaip jis veikia šiek tiek laiko.gali kas nors mielai padės man tai?

Radau jį Kansas State University
http://www.eece.ksu.edu/vlsi/bluetooth/

tai yra geras nuorodomis svetainę.

Tok
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

tok47 rašė:

Gerbiami DoctorX,

Pirmiausia, ačiū už jūsų pagalbą.

antra, ir pridėkite čia grandinę.
Aš stengdavosi suprasti, kaip jis veikia šiek tiek laiko.
gali kas nors mielai padės man tai?

Radau jį Kansas State University

h ** p: / / www.eece.ksu.edu/vlsi/bluetooth/

tai yra geras nuorodomis svetainę.

Tok

Žinau, kad PVO kiekvieno GM blokas įstrižinės naudojant bendrus būdas atsiliepimą metodas.

Maitinimo įtampa 3V.paklaidą srovė aroung 50uA.ir VGS ir tranzistorius vadinamas mmx yra maždaug 1.1V.

i apskaičiuojamas aš nesu įsitikinęs teisinga ar ne kreiptis į procesą parametrą, kuris pateikė MOSIS.

gamybos procesui šios grandinės yra Peregine SOS 0.5um į MOSIS.

Gerbiami DoctorX,už ką ir gauti iš interneto, tai rodo, kad tai yra 3 słupowo Butterworth filtrą.

Aš taip pat nustatė, kad ryšys yra skiriasi nuo įprastos grandinės bandant analizė.Bet kadangi aš trūksta žinių šioje todėl aš tiesiog priimti.

Anyway, kaip galiu spręsti grandinės buvo neteisingai ryšį ateityje?Manau, kad tai reikia daug patirties.Am I right?

tok47 rašė:

Gerbiami DoctorX,

už ką ir gauti iš interneto, tai rodo, kad tai yra 3 słupowo Butterworth filtrą.

Aš taip pat nustatė, kad ryšys yra skiriasi nuo įprastos grandinės bandant analizė.
Bet kadangi aš trūksta žinių šioje todėl aš tiesiog priimti.

Anyway, kaip galiu spręsti grandinės buvo neteisingai ryšį ateityje?
Manau, kad tai reikia daug patirties.
Am I right?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back