dizainas 2,4 GHz Meander linija

V

vikash_i

Guest
hii guys,
i skirtos meandro linija antena, bet i dont know kaip jie apskaičiavo plotis, ilgis ir Posūkių ......
Norėčiau sužinoti, ar yra kokių nors standartinis dizainas lygtis ir apskaičiuoti plotis, ilgis ir Posūkių ...
patikrinkite dokumentuose, kuriuos i upload
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Na boiskach w Brazylii gorąco, a żar udziela się i internautom. Sobotni mecz 1/8 finału między Brazylią a Chile był ekscytującym wydarzeniem, dzięki któremu ustanowiono rekord - aż 388 985 "ćwierknięć" na Twitterze w ciągu jednej minuty.

Read more...

ei
ir taip pat neturi jokios idėjos, bet man reikia dokumentų, kurį įkėlėte.
labai tau ačiū

Peršokti į simuliatorius kaip BST iš HFSS.Dėl linijos ilgis yra lygus bangos, atsižvelgiant į substratą bei line režimu galima apskaičiuoti šį atstumą.Tada Meander linijos sumažina paviršiaus rezonatorių, alhtough tai sumažinti antenos efektyvumą truputį.

i am bando imituoti jį į ie3d įranga.šiame dokumente "poveikis dirigentas linija popierius", i wanna know apskaičiavimo matmenis ir i want to nėra įžeminimo plokštės naudojamos, jeigu taip tada kas matmenys įžeminimo ..

Jūs turite "tune" Dimensija savo treniruoklio.Visi mes žinoma pusė bangos operacijos vienas pagrindinis aspektas.

hii guys
tanx atsakymo .. Wybrałem stačiakampio GND plokštumos ...ir i optimizuota naudojant ie3d ...bet aš ne gauti tikslius rezultatus, kaip nurodyta dokumente dizainas 1 ir dizaino 2 (su ir be laido eilutę) ...
gali kas nors pasiūlyti man wat padaryti šį GND plokštumoje ir pasakyk man, ar būtina daryti neigiamą uosto į GND plokštumos veikti kaip diffrential uosto ...
i am siųsti przystawkę į struktūrą, kuri ir padarė ie3d ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back