Diva LVS klaida --- Diva nepripažįsta BJT m daugiklis

R

rehty

Guest
Gerbiamasis noriu naudoti (m) daugiklis BJT optimizuoti mūsų dizaino srautas. bet netlist failą schematiškai neapima m (tik plotas punktą) MOSFET yra ok, kas gali man pasakyti, kaip nustatyti. Ačiū, rehty

Sveiki, Cadence U galėtų pavadinti pavyzdžiui M0 tada ir gauti 3 daugiklį iš 1,2,3>>>> taip ir gali pabandyti šią BJT

Galite keisti BJT CDF duomenys. Pridėti "m" modeliavimo informacija auLVS.

pagrindinis klausimas yra ne netlist etape atrodo Diva naudoti prieskonių formatu, numatytoji, todėl netlist neapima m kaip galima nustatyti, kad jis vaiduoklis režimas. šmėkla netlist, m yra įtrauktas

Diva naudoja nei prieskonių, nei šmėkla netlist. Jis naudoja savo formatą.

Taigi, klausimas yra, kaip leisti Diva netlist BJT prietaiso parametro m. kurie gali man padėti?

[Quote = rehty] Taigi, klausimas yra, kaip kad Diva netlist BJT prietaiso parametro m. Kas gali man padėti? [/quote] Įsitikinkite, kad turite teisę redaguoti BJT leidimo. CIW, pasirinkite meniu "Tools / CDF / redaguoti". Užpildykite formą bibliotekos pavadinimą ir ląstelių pavadinimas BJT prietaiso. Change "Efektyvus", "bazės". Tada pereikite žemyn, kad pamatytumėte "Modeliavimas". Spustelėkite "Redaguoti" mygtuką šiame skyriuje. Keisti simuliatorius "auLVS", jei jis nėra numatytasis. Tada pridėti "m", "pavyzdžiui parametrų" (gali būti vadinamos kitų dalykų, aš nesu įsitikinęs). Galite rasti jį jau parametras - plotas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back