dispersinis žiniasklaida; PDL susijusių

E

emkenkyu

Guest
Dear All,

Man reikia pagalbos.Šiuo metu aš dirbu su dispersinis žiniasklaidos.Dėl FDTD, aš naudoju PLCR &
Debye'a modelis.Tačiau, aš naudoju BERENGER's PDL kurie netinka dispersinis žiniasklaidos būklę (pagal kai IEEE popieriaus).Dauguma šių dokumentų IEEE darbo įtempus koordinuoti technika gydyti dispersinis žiniasklaidos.Tačiau, aš noriu išlaikyti BERENGER's PDL.Ar yra kokia nors nuoroda (-os), kad aš galiu perduoti?

Anyone please help .....

Sveiki, yra kitoje Kristų galite naudoti, kad yra panaši į BERENGER's PDL.Jis remiasi PDL jūs jau naudojate vienintelis skirtumas yra tai, kad rengiant PDL, streched koordinuoti parametrus, tokius kaip sudėtinga permitiviy ir pralaidumas naudojamas.Šis PDL vadinama Uni-Ašiniai PDL arba UPML trumpam, tai labai naudinga, BC, dispersinis žiniasklaidos dėl praradimu savybėms nustatyti pagal komplekso permitivity.Į UPML gali būti naudojamos ir praradimu (dispersinis) ir lossless žiniasklaida, jį naudoti lossless žiniasklaidos pakanka komplekso dalis, permitivity ir pralaidumą iki nulio, ir dispersinis žiniasklaidos palikti kompleksinės ir daiktiniai dalis žiniasklaidos savybės (muo ir epsilon).
Pabandykite skaičiavimo Electromagnetics Allan Taflove: skyrius 7, 8 ir 9 skyriuje.
7 skyrius: uniaxial puikiai suderinta sluoksnis
9 skyrius: Dispersinė žiniasklaidos

Gero.Babs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back