Diskinės bangolaidžio ... pridedamą pavyzdį ... PLZ Pagalba

R

Rf in

Guest
Gerbiami freinds,

Aš modeliuojama paprastas CWG kad gali veikti tarp 48-52 GHz.
Jos spindulys 2.05mm ir ilgis yra 18,15 mm.

Čia rasite pridėtą pavyzdį.

Aš tiesiog paleisti uostų vienintelė išeitis ir nustatė, kad mano E srityje modeliai pakreipus tiek uostuose .... kurios derlius labai blogas S parametrus.

Please let me know jei aš neteisus, ir kaip aš galiu suderinti savo režimai / E lauko linijas, atsižvelgiant į integracijos linijas.

Pagarbiai

Sandhu
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, jei norite peržiūrėti šį priedą

Mieli draugai

Aš išspręsti šią problemą, pažymėkite "polarize E lauko" sužadinimas meniu .... laukai yra gauti alligned ir pateikdama geros S parametrus ........

Bet dabar aš noriu žinoti, kas yra uostas Imepdance, kurią HFSS apskaičiavo S parametrus ......Aš turiu galvoje, jei S parametrai kinta priklausomai nuo dažnio ....... ir S11, atrodo labai gerai ypač apie dažnių ... tai reiškia, kad yra parenkami tik kad uosto ........

Taigi, kaip aš galiu gauti, kad impedanso analizė .....???

AčiūParašytas po 14 minučių:Aš naudoju abu HFSS 9 ir HFSS 12 ....

Taigi gali bet kuris organas, pasakykite man, kad kaip mes galime naudoti "poliarizuotas E laukas" HFSS 9 parinktį HFSS 12.

Aš negaliu rasti jį į HFSS 12, ir modeliuoti paties modelio HFSS 12 duoda blogai rezultatus ................

Prašome žiūrėti pridedamą pavyzdį HFSS 12 ir uosto lauko pasiskirstymo skaičius ...

Ačiū

Aš imituoti gimęs struktūra

rezultatus yra pridedama

Kecbackbencher rezultatą teisus.Aš ne turiu savo idealus, E poliarizacija nedaro bangolaidžio skirtumai ratu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back