Discone antena dizainas

D

DrunkBear

Guest
Ar kas nors pasidalinti keletas Desing discone antenos vadovo? Aš mačiau kai kuriuos dokumentus, bet negali parsisiųsti nuoroda jie siūlo gal, nes ji yra santykinai subrendusius ir gerai ištirtas technologija. BTW, aš imituoti tradicinių discone ir norėčiau paklausti, ar spinduliavimo dėsningumo galėtų vykti nuolat, kad nebūtų pakreipti aukštyn arba žemyn itin plačios. Ačiū!

Hi plazmos, ačiū labai už Jūsų informacija! iš tikrųjų aš praleido visą dieną vakar išnagrinėti šiuos dokumentus, įskaitant dviejų kortelių jums tiekia ir "projektavimas Discone antenos" pagal JJNail ir kai kurių kitų dokumentų. Aš kai modeliavimas naudojant BST, bet buvo nusivylęs gauti, o blogi rezultatai, kai parametrai pasiūlė Nagų buvo taikomos. Aš taip pat nustatė, kad jei kreivai kampas kūgio padidėja būti didesnis nei 90 laipsnių, daug geriau varžos atitikimo į UWB grupė gali būti pasiekti. Dėl spinduliavimo dėsningumo, aš ne visai suprantu, kad "Erdvės-Spektrinis kompensacija" minimas "jūsų" popierius, nes mano prasta žinių apie komunikacijos. Taigi, aš įdomu, ar discone yra tinkamas pasirinkimas mano tikslas, nes jo kintanti modelis su dažnio kitimo aukščio plokštumos ir labai mažas kryptingumo. Mano troškimas yra pastovus 30 laipsnių kampu iš pikio visame UWB juostoje. Daugiau kryptingumo, tuo geriau. Ar turite kokių nors papildomų patarimų? Daugelis thx!

Sveiki, aš žemyn čia atsitiktinai. Turiu antena discone po su CST modeliavimas. Ar galite padėti man prašom.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back