dirvožemio mosture

K

kamelian_20

Guest
hi visi
i bandyti builed rūšis sistemą priemonės dirvos drėgmės.Man reikia kokios tiksliai ir ekonomiškai system.amonge mano tyrimus ir rasti daug būdų kaip TDR, atšaldyta veidrodis Psichrometras, plonos plėvelės, ultragarso ir capacitive stebėjimais.man reikia pagalbos dėl ultragarso ir capacitive būdu.

atsižvelgti

kokios pagalbos, tai ir reikia?
jei rekomendaciją tada i powiedza naudoti capacitive prietaisai.labiausiai drėgmės davikliai remiasi kintama talpa ir gerų rezultatų ir net dont reikalauti bet kalibravimas.

Manau, kad talpa metodas yra lengva įgyvendinti ir pagrįstą, tačiau aš nesu įsitikinęs dėl tikslumas ir patikimumas.
Kaip jūs manote apie tai?
I also need some patikimos ir geros grandynai įgyvendinti šią sistemą.
TDR bei kiti metodai yra tokie sudėtingi ir brangūs.

iš esmės, reikia klausti: kokios nuosavybės norite ar ką reikia žinoti."Dirvožemio drėgmės" yra gana Kredito terminas nei paskiriančiosios tikslios nuosavybė.Aplinkos inžinerija (nežinau apie žemės ūkį), vandens kiekis dažniausiai apibrėžiamas kaip procentinė sausųjų medžiagų esančius pavyzdžius, gravimetrinis priemonė.Jis gali būti excactly nustatomas tik džiovinant mėginį.

Kaip apytikslê vertę, capacitive matavimo dažnai naudojamas, tačiau jis turi būti kalibruojamas su panašia medžiaga.Priešingai, garų slėgis atitinkamai rasos taško, kaip išmatuota su minėtomis Psichrometras, yra visiškai skirtingos nuosavybės,
nors abi yra akivaizdžiai susiję.

hi visi
žinote, kaip jūs sakė: kaip atsižvelgiant keletas pavyzdžių iš dirvos norime matuoti vandens kiekis ir bando sausi ir tada matuoti svorio skirtumai yra toks senas metodas.
šiandien agricultral inžinieriai apskaičiuoti dirvožemio drėgmės su daug labai tikslūs ir sudėtingi metodas kaip TDR, Mikrobangų krosnelė, dažnių srityje,
taip pat ultragarso.
tikslas visų šiuo metodu, yra tik vandens kiekis soil.in labiausiai naują metodą jie išmatuoti dielektrinė konstanta dirvožemio, nes yra didelis skirtumas tarp vandens dielektrinė konstanta ir kitų turinio dielektrinė konstanta dirvožemyje.
Taip pat manau, talpa metodą naudoti šią teoriją, bet manau jis paprastai naudoja oro drėgnumas measurment.
Aš noriu žinoti, kiek tiksliai ultragarso ir talpos metodą darbo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back