dipolio antena projektą reikia plz

C

cyprus

Guest
brangūs draugai, aš noriu, jei kas nors atsiųsti man disertacija ar popieriaus apie pusės bangos dipolio antena (projektavimas pusės bangos dipolio antena) ar lyginimą tarp expremental ir sumilation rezultatų bet kokia programa (Matlab ar hfss) Tikiuosi kas nors gali man padėti ačiū daug

Na, aš nežinau, jei yra bet kokia Dipolio antenos disertacija. Dipoles yra paprasčiausias tipo antenos, todėl turėtų būti pakankamai medžiagos, antenos knygų. Spėju niekas būtų parašyti disertaciją paprastas vielos dipolio antena?

dipolio antena eiti per Antenos teorija pagal Balanis atspausdintas dipoles daugiau dokumentus galima rasti šiame forume.

ačiū už atsakymus, bet man reikia kai kurių pagrindai Coz im nėra gera antena,,,, bet aš noriu paklausti, gali ir man pasakyti pusės bangos dipolio antena tipo, kad galiu projektavimo hfss ir aš galiu priimti kaip realaus gyvenimo pavyzdys

Sveiki, Kipras, i NT galėtų suprasti, ką norite daryti? Im darbo dipolio antena masyvas optimizavimas. Kokie straipsniai jums reikia? Ar norite, projekto temą? Jei galėčiau aš galiu padėti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back