Dimensijos klaida problema Eagle,

M

manikandan123

Guest
Hi freds, aš turiu kitą abejonių. Aš naudoju SMD komponentas Top.But elektrinis sluoksnis ryšį su šiuo SMD komponentas yra iš apačios, kad aš buvo naudojamas connection.Problem Vias KDR aspektą įvyksta klaida. kad SMD komponentų mažas aspektas ratą pastatė DRC.how padaryti išspręsti šią problemą. Aš naudoju 2 sluoksniu lenta. Kaip išspręsti šią problemą. Prašome padėti man ... Aš taip pat patikrinti pakuotės, biblioteka. mano nuomone, yra klaida. Laukiama jūsų vertingą atsakymą, Ačiū. Liūdnas:

Jums reikia parodyti išdėstymas - įkelkite jį čia. Keith

Jūs turite parodyti maketą - įkelkite jį čia. Keith
Sveiki, Atsiprašome Mr.Keith. Esu negali importuoti, kad Board.The problema yra trinkelėmis yra daug didesnis nei SMD komponentas dimensijos. kad tik apskritimo dedamas tada, kai KDR patikrinkite.

Na galiu jums pasakyti, kad kažkas yra per arti, kad kažkas. Jei negalite įkelti failo arba parodyti klaidos žymeklį ekrano srities problema tai yra geriausias aš galiu padaryti. Keith

Oh! Atsiprašome Mr.Keith. Aš pamiršti šį Screenshot.Once dar kartą atsiprašau. tikru įkelti vaizdą. rasite jį. ir duoti savo vertingą Siūloma:p. Ačiū už jūsų įsipareigojimą su manimi. KDR rodo klaidos dimensijos klaida.

Ar šių apskritimų Vias? Jei taip jie atrodo ne į dešinę. Jie turėtų turėti žaliojoje zonoje, kuri rodo, vario. Apačioje dešinėje jums atrodo, įdėti per per padas - jūs negalite padaryti, kad. Kitas dvi vietas yra pernelyg arti kitų pagalvėlės / Vikšrai Vias. Jūs turite kambarys Vias. Tai paprastai reiškia būti atsargūs, jei jums dalykų, siekiant jiems suteikti galimybių ir taip pat kartais judėti dalys ar bėgių kelių būdu, kai esate maršrutą. Tačiau, kaip sakau, tas Vias nereikia ieškoti teisę - jie atrodo labiau panašūs į "skyles", ty su ne trinkelėmis. Keith.

Ar tie apskritimai Vias? Jei taip jie atrodo ne į dešinę. Jie turėtų turėti žaliojoje zonoje, kuri rodo, vario. Apačioje dešinėje jums atrodo, įdėti per per padas - jūs negalite padaryti, kad. Kitas dvi vietas yra pernelyg arti kitų pagalvėlės / Vikšrai Vias. Jūs turite kambarys Vias. Tai paprastai reiškia būti atsargūs, jei jums dalykų, siekiant jiems suteikti galimybių ir taip pat kartais judėti dalys ar bėgių kelių būdu, kai esate maršrutą. Tačiau, kaip sakau, tas Vias nereikia ieškoti teisę - jie atrodo labiau panašūs į "skyles", ty su ne trinkelėmis. Keith.
Ačiū Mr.Keith.you R teisę. Atrinkti visus ekrano piktograma sluoksnio ir ištrinti, pavyzdžiui, skyles, kad apvalus apskritimai. kiti matmenys yra problema, kurioje jie yra uždarytos į kitą track.once esate pasirodė esate EAGLE LEGENDA. Aš mačiau visų Eagle temas, jūsų atsakymas tikrai came.so tik pasakiau jums Eagle Legenda. Ačiū Mr.Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back