Diffrence tarp pic 16f877 ir pic16f887

T

thannara123

Guest
Hai draugų ir ekspertų turėjau gauti gerų samouczków mokymosi pic programavimą. Bet tai reiškia tik pic16f887 Bet man reikia norint pradėti ir aš turiu vieną lustą pic16f877a. yra lustas pic16f887 ir 16f877a patį? ar kas yra skirtumas?

turėti ne Microchip's puslapio išvaizdą comapring du PIC16s [url = http://www.microchip.com/wwwproducts/ProductCompare.aspx?product1=PIC16F877&product2=PIC16F887] Side by Side - Produktų palyginimas (PIC16F877 PIC16F887) [/url]

yra keletas skirtumų. Tačiau tai geriausia, jei jūs jau žinote, ką norite, pažymėkite ją mums, tada lengviau siauras skirtumas. Pavyzdžiui scenarijus: man reikia imties analoginės įtampos nuo 10 įvairių daviklių vienu metu. tada iš ten mes galime pasakyti, kad jūsų PIC16F877A tik 8 ADC kanalus, todėl nepakanka ... bet jei jūs naudojate PIC16F887, ji bus gerai, nes PIC turi 14 ADC kanalus. Tačiau pas jus originalus problema, i havent bandymo tiek įsitraukia, tačiau apskritai aš manau, ką sužinojau iš vadovėliai (naudojant PIC16F887A), galite tiesiog įdiegti naudoti PIC16F887, nes abu jie iš tos pačios šeimos (PIC16F) ir tiek pat turi tuo pačiu lengvai programos pajėgumai (turi tą patį 35 vieno žodžio instrukcijos). bet kai ji ateina prie aparatūros galimybes (kaip paaiškinta apie ADC scenarijus), tada jūs turite patikrinti su "Side-by-side produkto palyginimas.
turi ne Microchip's puslapio išvaizdą comapring du PIC16s [url = http://www.microchip.com/wwwproducts/ProductCompare.aspx?product1=PIC16F877&product2=PIC16F887] Side by Side - Produktų palyginimas (PIC16F877 PIC16F887) [/url]
Hope this helps.

pagaliau padariau išvadą, kad programavimo techniką ir ic (16f877a & 16f887) yra tos pačios tikėtis ADC. Aš neednt pirmasis naudoti ADC's šių Ic. prašome pateikti keli pavyzdžiai programas pradžioje tha pic16f877a C kalba thankingyou

Sveiki, Kas C kompiliatoriaus, kurį norite naudoti? (MikroC, Hi-Tech, PICC ....)

Labas, Pirma turite nustatyti ADCON0 & ADCON1 registrus (žr. lape) ir tada skambinti adc_read () funkciją. (Žr. padėti mikroC išsamiau) Hope this helps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back