diferencinių signalų O / PS ne nuo teisingas-HSPICE

M

mh123sh

Guest
Aš dirbu transcient analizė naudojant HPSICE skirtuminių signalų. Topologija yra TX -> Txline -> Rx. P ir N signalus 0V ir 1.2V būti pradėtas, tačiau jis pastebėjo, kad abiejų P ir N signalus, pradedant ne 800mV. Prašome padėti man išspręsti šią problemą. Ačiū iš anksto

Sveiki, gal galėtumėte pasakyti aiškiai, kur P ir N signalai?

Ar jūsų grandinės turėtų apibrėžti, kad pradinių sąlygų. Aš turiu galvoje, tai turėtų būti tik teoriškai ... ar praktinio dizaino tai taip pat turi. Jei ne tada pakeisti dizainą apibrėžti pradines sąlygas. Be to, aš manau, kad jei savo trumpalaikį Sims rodo teisingus rezultatus (po pirminio taško) ten nėra daug nerimauti

P ir N - tai teigiamų ir neigiamų signalų [size = 2] [color = # 999.999] Pridėta po 11 minučių: [/color] [/size] Ačiū ashish gavau prieskonių failą iš kitos komandos ir gavo kartu su bangos formos fotografiją SP failą. Gauto signalo + ir - signalai tinkamai paleisti. kai i imituoti Esu pamatyti slopinimo signalų pradinio laiko (bet ne pradedant teisinga lygiai) ir po to bangos forma yra beveik atitikimo gavo signalo. Plz leiskite man žinoti, kad jūsų pasiūlymas.

Jei jūs naudojate tą patį failą kaip "kitos grupės" ... Tada savo aiškią nuomonę, kad UR testbench skiriasi nuo jų manimi. Tai įmanoma, kad jie gali naudoti pradinių sąlygų apibrėžimo (. IC pareiškimą HSPICE) bandote naudoti tą patį (IC sąlyga)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back