Diferencinė pasibaigusių į išskirtas baigėsi [SVARBU]

T

Tahar

Guest
Hi guys, tai per pastaruosius keletą dienų aš taip galvos: turime Diferencialinė OTA. ir mes gražus 1,5 bitų Flash ADC grandinės, kuri dirba su įvesties diapazonas [0,1 V] 1) Kai kurie iš mano grupės žmonės sakė: Ar įmanoma gauti paprastą vieno pasibaigusių OTA nuo visiškai Diferencialinė OTA? kad galėtumėme naudoti paprastųjų grandinės ir jokios naudojant šią vieno pasibaigusių įvesties Flash ADC galvos skausmas. 2) kitų grupės sakė: Ne mes cant, mes turime naudoti visiškai Diferencialinė struktūra Visi grandynai, nes visiškai Diferencialinė OTA reikšti skirtumą įvesties ir išvesties už whoel grandinę, kad mes buuilding. Ir šiuo atveju mes turime galvoti apie konvertuoti skirtumą pasibaigusių įėjimo į vieną anded įėjimas su DC ofset apie 0.5V. ok! bet kaip tai padaryti? (Nėra transformatorius arba Balun naudojimo, prašome čia) Prašome padėti man!!

Norėdami gauti geriausius rezultatus, visada reikėtų kreiptis į visiškai Diferencialinė struktūra. Šiuo atveju, net jei jūs turite vieno cokolio įėjimo, jūs visada galite naudotis pseudo-Diferencialinė įvedimo mėginys-ir-laikyti etape konvertuoti į vidaus visiškai diferencinių signalų.

CMOS procesą, diferencialas grandinė gali atmesti daug substrato triukšmo ir aš siūlau jums turėtų visada naudoti visiškai Diferencialinė grandinės savo dizainą. Jei jūsų indėlis išskirti pabaigoje vienas, galite perkelti ją į skirtingas pirmajame etape. Ibinas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back