Diferencialinis stiprintuvas-kas iš tiesų yra iš M8 funkcija?

K

kickbeer

Guest
Jūs galite pamatyti ir tvirtinimo grandinės.Aš dirbu su VDD 3.3V ir 0.35um SPICE modelis.Mano supratimu, M9a ir M9b yra soties.Kas iš tikrųjų yra iš M8 funkcija?Jis naudojamas kad M9a ir M9b į soties?Ar M8 dirba triodinį arba soties?I'm really Clueless apie tai

Diferencialinio stiprintuvo užduotis yra sustiprinti tik abiejų sąnaudų skirtumas.Tačiau, taip pat bendrosios mados dalis ir signalai bus papildyta.
Deja!
, Siekiant išsaugoti šį nepageidaujamą dalis kuo mažesnis, šaltinis bendrą liniją sujungti susitarimas turėtų būti labai didelis rezistorius Re (Common Mode pelnas Rd/2gRe).Labai didelis rezistorius kartu su įtampos šaltinis gali būti vertinamas kaip srovės šaltinio (RD = Kanalizacija rezistorius, g = Transconductance).
Todėl geriausia naudoti aktyvus srovės šaltinis (trečioji tranzistorius), todėl bendras būdas pelnas gali būti labai maža.Thats apie 3. tranzistorius užduotis.

Lvw rašė:

Diferencialinio stiprintuvo užduotis yra sustiprinti tik abiejų sąnaudų skirtumas.
Tačiau, taip pat bendrosios mados dalis ir signalai bus papildyta.

Deja!

, Siekiant išsaugoti šį nepageidaujamą dalis kuo mažesnis, šaltinis bendrą liniją sujungti susitarimas turėtų būti labai didelis rezistorius Re (Common Mode pelnas Rd/2gRe).
Labai didelis rezistorius kartu su įtampos šaltinis gali būti vertinamas kaip srovės šaltinio (RD = Kanalizacija rezistorius, g = Transconductance).

Todėl geriausia naudoti aktyvus srovės šaltinis (trečioji tranzistorius), todėl bendras būdas pelnas gali būti labai maža.
Thats apie 3. tranzistorius užduotis.

kickbeer rašė:Taigi trečią tranzistorius, M8 turėtų būti perpildymo .. Am I right?
Kaip apskaičiuoti Re?
Vėl iš 3 tranzistorius?
Ar tai Rd iš dviejų rezistorių prijungtas prie VDD?

Ką daryti, jei mes vietoje dviejų rezistorių su PVO apkrova, kurios vartus ir trumpuoju nutekėjimas?

kickbeer rašė:

Ką daryti, jei mes vietoje dviejų rezistorių su PVO apkrova, kurios vartus ir trumpuoju nutekėjimas?

Aš turiu galvoje, kad du varžai prijungtas prie abiejų skirtumas poros NMOS nutekėjimą pakeičiami PVO apkrova. (vartų ir kanalizacijos yra shorted).Kalbant M8, Ketinu jį pakeisti pirmos su srovės šaltinis mano LTSpice modeliavimas.Ar turite kokių nors konkrečių formulę, kaip didelis dabartinis turėtų būti.Siūlau, kad jis turėtų būti um dydį.Arba bet kokioms specialioms formulė?Aš dirbu su 3.3V įtampa, ir 0.35μm SPICE modelis.thanxs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back