Diferencialinis Bendros būdas

H

harrysmith

Guest
Aš turiu skirtingą išėjimo laive Baseband (f <20MHz).Kaip aš galiu įsivaizduoti bendrą mode spektro analizatoriaus?Ar galiu prijungti tiesiogiai vidiniai laidai į SA vidinis ir išorinis SA atitinkamai?Ar tikrai taip paprasta?

Ačiū

Jei esate analizuoti tik 1 skirt pora, tai gali būti variantas, turite įsitikinti, kad Analyzer's kintamosios srovės linijinės įvesties žemės netrukdo per ryšio su ekranu matavimo bandymo daryti, tai geriausia turėti diff indėlis modulis.

Ačiū.

Kai kalbame apie diff modulis What are you talking about?Komercinis?Kaip aš galiu jį atstatyti?

Thanks again.

Labas,
Daugeliu atvejų jis yra nerekomenduojama sujungti nesubalansuotas bandymų įrangos subalansuoto produkcijos.
Yra trys galimybės:
1) Prijunkite apkrovos rezistorius iš kiekvieno išėjimo į paviršių, ir prijungti Analyzer vieną iš apkrovos rezistoriai su didelės varžos zondas.
2) Connect nesubalansuotas Analyzer prie subalansuoto išėjimo BALUN (subalansuota su nesubalansuotas) transformatorius.Geras šaltinis tokių Baluns łączem yra:
http://www.northhills-sp.com/
3) Pastatyk diferencialinio stiprintuvo plataus pralaidumo ir bus konvertuoti subalansuotas signalas nesubalansuotas vieną.Dabartinis Atsiliepimai vairo kaip THS3001 yra puikus tokio prašymo.

Na tai nėra labai healty, tačiau jei turite tik vieną subalansuotas išvesties priemonė, tuomet galite nustatyti spektro analizatoriaus įėjimai į plūdę būdas ir daugiau apie savo Užimtumas.Natūralu, tu turi įsitikinti, kad nėra priežasčių galia dalijasi šaltinis ir priemonė.

paprastas sprendimas yra tinkama nuo žemės iki analizatoriaus ir ryšys su jungiklis

tiesiog plūduriuoti analizatorius

Aš visada pašalinti žemių ir pašarų į žemę per OPTOCOUPLER ir izoliuoti per Senais laikais taip stende plūdės, bet vis dar būdingas

todėl jokių realių problemų su leekage

Bad RD virš 1kW bit bit mouthwatering ne galia iki TX

su kabintis, tačiau mažos galios ir bandymų naudoti šį metodą atsikratyti žemės vaizdas trauktipat žiūrėti savo darbastalį, tai gali būti statinis saugus laidus numeris

radijo dont like tai ir neturi RF

geras cpu ir statiniai

todėl naudoti kilimo kv ...sėdėti prietaiso bandymas .....už <20 MHz mažai sūkių sidabrą, padengtą vielos rungtynės
ir pikapas yra patogioje vietoje 33PF var BŽŪP visoje 8T ,315 mm vielos skersmens ir apie 10 mm skersmens ir prisijungti iš serijos rungtynės, o vidinis branduolys zondas švino analizatorius
Paskutinį kartą redagavo sick_man m. liepa 30, 2002 4:02; Redaguota 1 kartą iš viso

"atsikratyti žemės vaizdas pull"

Kas yra "Žemė" vaizdas pull "...
Ar kas nors pls paaiškinti, su kai rengiant ..?..

Thanks in advance ...

į spektro analizatoriaus kaip ir daugelis sferos

jie yra įžemintas, bet ne kartu

o gnded pagal važiuoklės

Kai prisijungiate bet oscilator forma, kuri naudoja PSU, kad turėjo 12 ar 13 V nuo PSU taip pat susijęs su žemės

Tai gali sukelti žemės kilpa
su atitinkamu prietaisu važiuoklės ir viskas turi būti įžeminta tiesiogiai
ir prietaisas undertest yra žemės plaukiojančios

gnding ar per žemės neigiamas geležinkeliu yra bloga idėja
nes galų gale bloing dalykų parengti - zondo SHORTING iki 12 V, PSU ir tt ir tt

taigi viskas plūdės, tačiau kartu
yra geriausios kokybės nuotraukas? paklausti ar TV antena prisijungti prie įkalbinėti kabeliu tiesiogiai važiuoklės Taip ir išorinės nėra

Taip naujesnė televizorių, kai yra didelis PSU etape kartu su GND
ir ne vyresnio daug kur daug inžinierių žudyti juos selfs SHORTING zondai Live važiuoklė
nes apimtis \ variacs ir tt yra tiesiogiai susiję su bendra žemės (labai dangerious savo doktriną ir aš kai dega skylė įrodyti, kad ji)Jums įtampos diferencialas, kuris sukelia srovės keitimo į analizatoriaus ekrane
kiti vartotojai galios aukštyn ir žemyn, aplink tave

ESP 20 arba mažiau MHz, labai erzina
į simpatijų kelių prietaisų veikia tuo pačiu stendo ar taškas cicuit (maitinimo kištukai timebases)ir todėl yra realios problemos

kaip destortion gali creap į subtilus pic viršų operacijas, kaip aprašyta pirmiau

man buvo vadinamas nuo temos iki galėjau suomių

Thanks for askingbet aš taip pat išnagrinėti įpasirinktus Attenuator atitinka
3 res 100 RT 50 R 50 R

harrysmith rašė:

Aš turiu skirtingą išėjimo laive Baseband (f <20MHz).
Kaip aš galiu įsivaizduoti bendrą mode spektro analizatoriaus?
Ar galiu prijungti tiesiogiai vidiniai laidai į SA vidinis ir išorinis SA atitinkamai?
Ar tikrai taip paprasta?Ačiū

neturi tiesiogiai jungtis - Put 1k skirtumas tarp rezultatų, kurių vardinė galia, galite duoti suma.Tada žyma ant viršaus arba iš apačios į bendrą režimu žymelę per rezistorius palyginimui imu.Atrodo bandote įrodyti, kad turite mažai, kad nėra bendros būdas spektras?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back