Diferencialinės lygtys vadovas Užsisakyti

V

vermuz

Guest
Kas nors prašome įkelti vadovą Diferencialinės lygtys su krašto problemas Dennis G. Zill, Michael R. Cullen Aš tikrai vertiname. Turiu Boyce Diprima sprendimų, tačiau jie yra knygos dalis, tačiau aš turiu naudoti Dennis G Zill `s tekstas ir aš tikrai reikia padėti, įsigyti šios knygos. Man bus labai dėkingi. Žvelgiant į ateitį, teigiamą atsakymą.

[Quote = vermuz] Turiu sprendimai Boyce Diprima ...[/quote] Labas! Aš savarankiškai mokymosi skirt. equeations (aš paėmė klasės prieš 7 metus, bet pamiršti viską, kas iki šiol), naudojant Boyce $ DiPrima. Bet aš neturiu sprendimai. Ar jūs, prašome rašyti į juos? Ačiū!

Hi .. visų pirma: atsiprašome .. I dont hav Wat ur lookin: S apie sprendimus, kad u turi: yra, kad studentas ar instruktorius sprendimai vadovo?? Wat leidimas? 7. ar 8? PLZ PM man ASAP cuze I hav medžioklės instruktorius vadovą ilgai ... ir man reikia mano "Math 4" Žinoma 10x 4 UR pagalbos / / /

Noriu Solution vadovą, Zill ir Cullen, bet 3-iasis leidimas, kad "diferencialinės lygtys su krašto problemas"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back