dielektrinė konstanta (> 10) laminatas

F

felinofico

Guest
labas,
I'm projektavimas kartu mikrojuostelinių TX linijos, bet mano linija turi turėti 25ohm pilnutinė varža ir kad sunku gauti su standartiniu laminatas (ty FR4).so I'm ieško aukštas dielektrinė konstanta (> 10) laminatas: Can anyone help me?kam nors žino aukštos DK laminatai gamintojo?Aš jau ieškojo įvairiuose kataloguose (Arlon, Rogers, Taconic) be rezultatų.
ačiū,
Fred

pėdsakas Impedance valdo DK, atstumo iki atskaitos plokštumai ir pėdsakus plotis.Jeigu jums reikia kontroliuoti impedancja labiausiai paprasčiausias būdas tai padaryti yra pakeisti pėdsakus pločio ir / arba atstumą nuo atskaitos plokštumos.
Taip pat patikrinkite, ar jūsų PCB Gamintojas kitomis medžiagomis

Geriausia rankena kreiptis į savo laivą gamintojas ir paaiškinkite problema jiems.Jie gali jums padėti su medžiagų ir stackups.

DK 10 yra pasiekiamas sąžiningas RF savybių keramikos paviršių.DK>> 10 šiukšles, nes jis leistų tik labai prastos kokybės veiksnius, jei toks visą laiką, kaip standartinės padėklo.

although it isn't a good RF substrate.

Kaip minėta, su geometrija reikia 25 omų yra įgyvendinamas su FR4
nors tai nėra geras RF substratas.

linijos, kad aš projektuojant tai aukštos įtampos Viena dalis milijardinės sekundės impulsų formavimo tinklas: Man reikia, kad tarp juostų skirtumas yra bent 1.5mm.šio skirtumo vertei standartas RF substrato norint gauti 25 ohm subtrate aukštis ir plotis pėdsakai laikosi labai didelės vertybės, kurios yra neįmanomas.nuostolių ir žemos kokybės veiksniai nėra tokie svarbūs mano prašymą.
kam nors yra išeitis?
ačiū

Aukštas DK substrato's dielectrical koncentracija gali būti žymiai mažesnė nei standartinė medžiaga.Aš pastebėjau, kad Rogers net nenurodo jį lapeliai.

Apskritai, manau, yra daug dizaino variantų statyti skirtas grandinė, jūs ne tik paprastas mikrojuostelinių.It's just inžinerija, aš tikiu, kiti turi išspręsti panašias problemas anksčiau.

Žinau, kad turiu kitų sprendimų, bet aš turiu daryti tai, ko šiuo būdu, su microstrips.
Tikiuosi, kad bus rastas

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back