Diegti. Dervos GZ taikymas Linux

K

kandy2015

Guest
Hi guys, Aš esu nauja "Linux" ir aš naudoju Linux Mint 9. Aš truing įdiegti Yahoo Messenger "ir" Adobe Flash ir jie ateina kaip. Dervos Gz. Kaip gauti šią teisę? Ačiū iš anksto.

Tiesiog pabandykite Išpakuokite naudingumo tar-xvf ******. Tar.gz

FLV Player nemokamai Flash Media Player Windows. FLV grotuvas gali atkurti ir parsisiųsti failus tiesiai iš interneto ar saugojimo įrenginį. Su savo paprastas ir lengvas dizainas, galite žiūrėti visus savo vaizdo įrašus be jokių klaidų ir gedimo aplinką be trukdžių.

Išpakuokite Tar.gz failą ir ieškoti teksto failą pavadinimu kaip įrengimo arba sąranką. Dauguma programų suteikia tekstinį failą su montavimo instrukcija. O galbūt jūsų Linux Mint yra už Flash Player paketą. Ieškokite, kaip flashplugin-nonfree paketą

Mačiau Adobe Flash Linux kaip vienas bibliotekos failą (. Padaryti). Kas turi būti padaryta yra išgauti ". Tar.gz" failą į "tar-xvzf file.tar.gz" ir vieta Flash bibliotekos failą į naršykles (Mozilla / Firefox) plug-in, bibliotekos aplanką. Tai buvo pakankamai Get Flash darbo su Mozilla variantų.

mačiau Adobe Flash Linux kaip vienas bibliotekos failą (taip).. Kas turi būti padaryta yra išgauti ". Tar.gz" failą į "tar-xvzf file.tar.gz" ir vieta Flash bibliotekos failą į naršykles (Mozilla / Firefox) plug-in, bibliotekos aplanką. Tai buvo pakankamai Get Flash darbo su Mozilla variantų.
darbo! = Teisingas. Jūs turite įdiegti tik dalykų Tokiu būdu, jei jūsų platinimo paketo valdytojas neturi pakuotės. Teisingas būdas tai padaryti mėtų būtų visų pirma užtikrinti, apt talpyklos yra reguliariai atnaujinami, kad galėtumėte gauti naujausią versiją.
Code:
 apt-cache atnaujinti
Tada:
Code:
 apt-get install flashplugin-nonfree

Hi guys, Aš esu nauja "Linux" ir aš naudoju Linux Mint 9. Aš truing įdiegti Yahoo Messenger "ir" Adobe Flash ir jie ateina kaip. Dervos Gz. Kaip gauti šią teisę? Ačiū iš anksto.
Jūs negalite įdiegti Yahoo message Linux, jei norite jį įdiegti turite naudoti vyno .... Bet manau, kad jūs galite naudoti Pidgin bendrauti Jūs galite įdiegti Adobe Flash. jums reikia rasti tam programinės įrangos, kas formatai file.deb. file.tar.gz.. : Norite ją įdiegti, turite Išspausti. Dabar jūs naudojate Linux Mint 9, kad yra labai paprasta, nereikia naudoti komandą Kiti metodai: degutas xzf targe-C file.tar.gz į uncpmpress .. dabar jūs galite įdiegti Have fun!!

Jei nenorite naudoti komandų eilutės įrankį galite eiti mc (Midnight Commander). Tai padės jums išvengti komandinės eilutės įrankius.

Galima, bet tiems, kurie nemėgsta naudodami komandų eilutę turėtų grįžti į "Windows" ar kokios nors kitos OS skirta morons.

Ar ne Linux distribucijų forumai atrodo kaip Ubuntu, Fedora ... U galite rasti pačius klausimus ten atsakymus!.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back