K
kandy2015
Guest
Hi guys, Aš esu nauja "Linux" ir aš naudoju Linux Mint 9. Aš truing įdiegti Yahoo Messenger "ir" Adobe Flash ir jie ateina kaip. Dervos Gz. Kaip gauti šią teisę? Ačiū iš anksto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
darbo! = Teisingas. Jūs turite įdiegti tik dalykų Tokiu būdu, jei jūsų platinimo paketo valdytojas neturi pakuotės. Teisingas būdas tai padaryti mėtų būtų visų pirma užtikrinti, apt talpyklos yra reguliariai atnaujinami, kad galėtumėte gauti naujausią versiją.mačiau Adobe Flash Linux kaip vienas bibliotekos failą (taip).. Kas turi būti padaryta yra išgauti ". Tar.gz" failą į "tar-xvzf file.tar.gz" ir vieta Flash bibliotekos failą į naršykles (Mozilla / Firefox) plug-in, bibliotekos aplanką. Tai buvo pakankamai Get Flash darbo su Mozilla variantų.
apt-cache atnaujinti
apt-get install flashplugin-nonfree
Jūs negalite įdiegti Yahoo message Linux, jei norite jį įdiegti turite naudoti vyno .... Bet manau, kad jūs galite naudoti Pidgin bendrauti Jūs galite įdiegti Adobe Flash. jums reikia rasti tam programinės įrangos, kas formatai file.deb. file.tar.gz.. : Norite ją įdiegti, turite Išspausti. Dabar jūs naudojate Linux Mint 9, kad yra labai paprasta, nereikia naudoti komandą Kiti metodai: degutas xzf targe-C file.tar.gz į uncpmpress .. dabar jūs galite įdiegti Have fun!!Hi guys, Aš esu nauja "Linux" ir aš naudoju Linux Mint 9. Aš truing įdiegti Yahoo Messenger "ir" Adobe Flash ir jie ateina kaip. Dervos Gz. Kaip gauti šią teisę? Ačiū iš anksto.
Ar ne Linux distribucijų forumai atrodo kaip Ubuntu, Fedora ... U galite rasti pačius klausimus ten atsakymus!.Hi guys, Aš esu nauja "Linux" ir aš naudoju Linux Mint 9. Aš truing įdiegti Yahoo Messenger "ir" Adobe Flash ir jie ateina kaip. Dervos Gz. Kaip gauti šią teisę? Ačiū iš anksto.